Dying Light deneyimleri

Oyununu 2 kere bitirdim hiç görmedim hocam ben öyle hiçliğe gitti diye hatırlıyorum. Trende çocuğa karşı bile kullanmadı hocam yakın vakitte olduğu halde.

Bende şimdi düşündüm de şu arkadaş yazınca crane yakmadan önce yanına bir antizin almıştı onu rahime basabilirdi tabii hikayenin ilerisini bilmiyorum kullanmadıysa basması doğru olurdu he antizinde işe yaramıyor diyorsanız yapacak bir şey yok rahimin kafasızlığı oda o zaman.

Bende şimdi düşündüm de şu arkadaş yazınca crane yakmadan önce yanına bir antizin almıştı onu rahime basabilirdi tabii hikayenin ilerisini bilmiyorum kullanmadıysa basması doğru olurdu he antizinde işe yaramıyor diyorsanız yapacak bir şey yok rahimin kafasızlığı oda o zaman.
Rahim'in marazlı kaptığını bilmiyordu, Rahim eh ufak bir çizik kendimi kestim deyip geçiştirmişti.

Kimseye basmadı ki zaten sorun o bilse de bilmese de basmayacaktı. Yakmadan önce sakladığı antizin kayıp.

Neyse bu kadar spolier yeter ben expcaliburu aldım ama hala loot lazım expcaliburu aldıktan sonra göreve gittim boosa tek atar sandım atmadı :d o yüzden loot devam hapishaneye gireceğimde o kaadar gücüm yok orada beni yerler. Önce hapishanede ki askerler sonra eceller.

Seviyene ve zorluğa göre güçleniyor onlar bir tane tabanca zombi kamuflaj iksiri ve işaret fişeği ile halledersin diye düşünüyorum. Pek de umutlanma açıkcası az süre veriliyor ve sarı item çıkması zor bozak jeton kas daha iyi.

Seviyene ve zorluğa göre güçleniyor onlar bir tane tabanca zombi kamuflaj iksiri ve işaret fişeği ile halledersin diye düşünüyorum. Pek de umutlanma açıkcası az süre veriliyor ve sarı item çıkması zor bozak jeton kas daha iyi.

Ben bir de ücretsiz DLC'leri alıyorum. Geçen test etmek için Unturned weapon pack indirdim direk silahları veriyor sandım meğer biz yapıyormuşuz.
Arkadaşlar çok iyi bir sorun çıktı bu crane salak. Eceller bir yere yerleşmişler Crane'e dediler ki git patlat bu da tamam dedi ama adam diyor ki gece git sen halledersin yok artık lebron james. Biz neyiz süper kahraman mı? Bir de crane tamam dedi napcaz şimdi bu da her şeye tamam diyor.

Son düzenleme:
Ben bir de ücretsiz DLC'leri alıyorum. Geçen test etmek için Unturned weapon pack indirdim direk silahları veriyor sandım meğer biz yapıyormuşuz.
Arkadaşlar çok iyi bir sorun çıktı bu crane salak. Eceller bir yere yerleşmişler Crane'e dediler ki git patlat bu da tamam dedi ama adam diyor ki gece git sen halledersin yok artık lebron james. Biz neyiz süper kahraman mı? Bir de crane tamam dedi napcaz şimdi bu da her şeye tamam diyor.
Hacı gece ecel yuvası dışardaki en güvenli yer desek yedir.

Hacı gece ecel yuvası dışardaki en güvenli yer desek yedir.

Nasıl ya oraya girsek zaten bize saldırmayacaklar mı 10-15 kişi. Sonra da korkup ölcez.
Yalnız şu an oyunda çok iyi bir bugla karşılaştım. O gaz kıyafeti giyen zombi buglu onla ne zaman savaşsam adam önce bir çarpılıyor sonra da patlayıveriyor gece olunca boss ve onu gördüm boss bana vurcam diye ona vurdu oda patladı gece gece herkes sese geldi öldüm bende :d ama onun çarpılması ve sonra patlaması biraz değişik oldu.
Size bunu anlatma gereği duydum. Dying Light oynuyordum gene ben oyun girerken yanıma girmeyi açmışım bir tane adam girdi. Hello yazdım hi yazdı Where are you from dedim Azerbaycan dedi. Bende vaay bende Türk'üm falan dedim adam bana bilmem kaç tane item verdi mermisi bitmeyen silah falan. Buradan ona teşekkür ederim Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Mermisi bitmeyen silah bug/hiledir yakışmaz hacı bize boşver o silahı. Büyük ihtimalle pompalıdır oda çok etkili değil ecellere. Eceller den korkma hızlı koşan virallerden farkı yok daha sıkıntı olan gece gezen bitmek bilmiyor ecel gibi köpek gibi koşuyor üstüne birde ecel çağırıyor. Hele birde şişman oldumu vuruşta yere düşürüyor sonra gg.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı