Ayıp.Doğru şimdi hatırladım, hatta Rahim miydi neydi çocuğun ismi. Ecellerin binasını patlatmaya giderken ısırılmıştı.
Ayıp.Doğru şimdi hatırladım, hatta Rahim miydi neydi çocuğun ismi. Ecellerin binasını patlatmaya giderken ısırılmıştı.
Oyununu 2 kere bitirdim hiç görmedim hocam ben öyle hiçliğe gitti diye hatırlıyorum. Trende çocuğa karşı bile kullanmadı hocam yakın vakitte olduğu halde.
Rahim'in marazlı kaptığını bilmiyordu, Rahim eh ufak bir çizik kendimi kestim deyip geçiştirmişti.Bende şimdi düşündüm de şu arkadaş yazınca crane yakmadan önce yanına bir antizin almıştı onu rahime basabilirdi tabii hikayenin ilerisini bilmiyorum kullanmadıysa basması doğru olurdu he antizinde işe yaramıyor diyorsanız yapacak bir şey yok rahimin kafasızlığı oda o zaman.
Kimseye basmadı ki zaten sorun o bilse de bilmese de basmayacaktı. Yakmadan önce sakladığı antizin kayıp.Rahim'in marazlı kaptığını bilmiyordu, Rahim eh ufak bir çizik kendimi kestim deyip geçiştirmişti.
Kimseye basmadı ki zaten sorun o bilse de bilmese de basmayacaktı. Yakmadan önce sakladığı antizin kayıp.
Seviyene ve zorluğa göre güçleniyor onlar bir tane tabanca zombi kamuflaj iksiri ve işaret fişeği ile halledersin diye düşünüyorum. Pek de umutlanma açıkcası az süre veriliyor ve sarı item çıkması zor bozak jeton kas daha iyi.
Hacı gece ecel yuvası dışardaki en güvenli yer desek yedir.Ben bir de ücretsiz DLC'leri alıyorum. Geçen test etmek için Unturned weapon pack indirdim direk silahları veriyor sandım meğer biz yapıyormuşuz.
Arkadaşlar çok iyi bir sorun çıktı bu crane salak. Eceller bir yere yerleşmişler Crane'e dediler ki git patlat bu da tamam dedi ama adam diyor ki gece git sen halledersin yok artık lebron james. Biz neyiz süper kahraman mı? Bir de crane tamam dedi napcaz şimdi bu da her şeye tamam diyor.
Hacı gece ecel yuvası dışardaki en güvenli yer desek yedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.