İndirimde enchanced Edition 29 TL oluyor. Onu almak daha mantıklı. Ben öyle yaptım.
hikayenin devamıThe following DLC'sinin içinde neler var veya neler yapıyoruz biraz spoiler verebilir misin?
Hikayenin devamı.
Herkes alınır demiş fakat bende sorun var galiba ben folowingide almıştım yanında yani folowing dlcsinde sadece yan görev yapıp güven kasıyorduk ben başka bir şey görmedim yanında.
Yanında sadece The Following alMerhaba, indirimde Dying Light alacağım. DLC'lere gerek var mı? Hiç oynamadığım için ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Böyle bir paket buldum, tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1027728
Alınır denmesinin nedeni de o zaten farklı bir harita farklı görevler falan yoksa bir hikayesi yok sadece eğlenmek için alınır o DLC ben eğlendim de.
Herkes alınır demiş fakat bende sorun var galiba ben folowingide almıştım yanında yani folowing dlcsinde sadece yan görev yapıp güven kasıyorduk, ben başka bir şey görmedim yanında.
Olm onla alakası yok antizin bitiyor ve dr. Camdenin araştırması sonuç vermedi sonra dışarıdan bir adam geliyor elinde harita ile bize anneden falan bahsediyor ısırlısa bile dönüşmeyen kişilerden elindeki haritada harrandan çıkış yolu sonra çıkıyoruz bir çiftlik buluyoruz bize Kaan diye adam her şeyi anlatıyor neyse. Annede ilaç varmış işte bizde onu alıp kuledeki ısırılanlara vereceğiz tedaviyi anneylede yakın olmak için güven düzeyi kasmamız lazım güvenilir biri olmamız lazım ve finalde de anneden tedaviyi vermesini istiyoruz o tabii atom bombası ile harranı ve diğer zombi olan bölgeleri yok etmek istiyor biz dinlemeyip ilacı istediğimizde sinirleniyor ve bize içiriyor ve yavaşça dönüşmeye başlıyoruz anneyi öldürüp yanlışlıkla tünellerden karantina dışına çıkıp zombiye dönüşüp zombi oluyoruz. Ve virüsü yayıyoruz.
Antizin bitiyor ve dr. Camdenin araştırması sonuç vermedi sonra dışarıdan bir adam geliyor elinde harita ile bize anneden falan bahsediyor ısırlısa bile dönüşmeyen kişilerden elindeki haritada harrandan çıkış yolu sonra çıkıyoruz bir çiftlik buluyoruz bize Kaan diye adam her şeyi anlatıyor neyse. Annede ilaç varmış işte bizde onu alıp kuledeki ısırılanlara vereceğiz tedaviyi anneylede yakın olmak için güven düzeyi kasmamız lazım güvenilir biri olmamız lazım ve finalde de anneden tedaviyi vermesini istiyoruz o tabii atom bombası ile harranı ve diğer zombi olan bölgeleri yok etmek istiyor biz dinlemeyip ilacı istediğimizde sinirleniyor ve bize içiriyor ve yavaşça dönüşmeye başlıyoruz anneyi öldürüp yanlışlıkla tünellerden karantina dışına çıkıp zombiye dönüşüp zombi oluyoruz. Ve virüsü yayıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.