Dying Light Enhanced Edition iade edilirse Definitive Edition gider mi?

• Konuyu başlatan Natsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 932

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce 17.70 TL'ye Dying Light Enhanced Edition satın aldım baktım aşağıda 19.80 TL'ye Definitive Edition var ve DLC içeriği daha zengin. Enhanced Edition ile 3-5 DLC gelmişti ben de Enhanced Edition için iade talebi oluşturdum fakat indirimler 4,5 saat sonra bitiyor iade talebim onaylanmadan tekrar mağazadan Definitive Edition alsam iade talebim onaylanınca oyun gider mi? Bir de hem enhanced hem Definitive Edition'da olan 3-5 DLC iade talebim onaylandığında gider mi? Benzer durumu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ikisini de ayrı ayrı aldıysan ayrı ayrı iade talebi oluşturman gerekeceğinden tek birini iade edebilirsin. İade talebini oluşturduktan sonra henüz almadıysan Definitive Edition alabilirsin. (Eğer zaten bu oyuna sahipsiniz diye indirim yapıyorsa durum değişebilir.) Fakat işini garantiye almak istiyorsan Definitive Edition'un sepetini yetersiz bakiye ile ödemeye çalışıp kaydettirebilirsin. İaden üç gün içerisinde gelirse kayıtlı sepetten indirimli fiyata tekrar alabiliyor olman lazım.

Steam desteğe sorabilirsin. Kısa sürede cevap verirler diye tahmin ediyorum.
Tam olarak nereden yazacağım? İade talebi kısmında mesaj yazabileceğim bir yer yok.
Eğer ikisini de ayrı ayrı aldıysan ayrı ayrı iade talebi oluşturman gerekeceğinden tek birini iade edebilirsin. İade talebini oluşturduktan sonra henüz almadıysan Definitive Edition alabilirsin. (Eğer zaten bu oyuna sahipsiniz diye indirim yapıyorsa durum değişebilir.) Fakat işini garantiye almak istiyorsan Definitive Edition'un sepetini yetersiz bakiye ile ödemeye çalışıp kaydettirebilirsin. İaden üç gün içerisinde gelirse kayıtlı sepetten indirimli fiyata tekrar alabiliyor olman lazım.
DE'ı henüz almadım. Sepette indirim yapmıyor. Bu ürünlerin bazılarına zaten sahipsiniz diye uyarı yapıyor ve zaten sahip olduğum DLC'lerin fazladan kopyasını alamayacağımı söylüyor.

Tam olarak nereden yazacağım? İade talebi kısmında mesaj yazabileceğim bir yer yok.

DE'ı henüz almadım. Sepette indirim yapmıyor. Bu ürünlerin bazılarına zaten sahipsiniz diye uyarı yapıyor ve zaten sahip olduğum DLC'lerin fazladan kopyasını alamayacağımı söylüyor.
Ürüne sahipsiniz diye indirim yapıyorsa alamazsınız. Steam Destek ile iletişime geçmek için;
1672927195867.png

1672927302307.png

-Gelen listeden Dying Light'ı seçin
1672927365056.png
Eğer her aşamayı doğru yaptıysanız karşınıza böyle bir ekran gelmeli;
1672927398591.png

Burayı doldurarak yardım alabilirsiniz.

Ürüne sahipsiniz diye indirim yapıyorsa alamazsınız. Steam Destek ile iletişime geçmek için;
Eki Görüntüle 1623562
Eki Görüntüle 1623565
-Gelen listeden Dying Light'ı seçinEki Görüntüle 1623567Eğer her aşamayı doğru yaptıysanız karşınıza böyle bir ekran gelmeli;Eki Görüntüle 1623568
Burayı doldurarak yardım alabilirsiniz.
Teşekkürler. Türkçe mi dolduruyoruz İngilizce mi?

Düzenleme: Sepette herhangi bir indirim olmuyor. Sadece bu pakette zaten sahip olduğunuz ürünler var diye uyarıyor.

Teşekkürler. Türkçe mi dolduruyoruz İngilizce mi?
Bildiğim kadarıyla Steam'ın özellikle Türkçe destek sağlayan özel bir birimi yok. Ancak Türkçe gönderdiğim biletlerimi kendilerince çevirip cevap veriyorlar:
1672927722228.png
İstediğiniz gibi yazın ama eğer Türkçe yazacaksanız basit bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten internetten çevirip cevap veriyorlarsa anlamaları zorlaşabilir.

Bildiğim kadarıyla Steam'ın özellikle Türkçe destek sağlayan özel bir birimi yok. Ancak Türkçe gönderdiğim biletlerimi kendilerince çevirip cevap veriyorlar:Eki Görüntüle 1623580İstediğiniz gibi yazın ama eğer Türkçe yazacaksanız basit bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten internetten çevirip cevap veriyorlarsa anlamaları zorlaşabilir.
Ortalama kaç dakikada cevap aldınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı