FPS arttırma yöntemi var mı? Ayarlardan grafik düşürme dışında? Bully oynarken silentpatchbully diye bir dosyada fpslimit = 0 yapınca inanılmaz derecede bir FPS artışı oluyordu. Bunda da var mı böyle bir şey?
Not: Oyun orijinal.
GT750M ilede, 1050Ti ilede oynadım laptopta. Belki laptop GPUlarına optimizasyonu kötüdür ama ben sorunsuz stabil oynadım. Hem ilk versiyonlarını hemde sonradan çıkan enhanced edition'ı.
Sanırım tek çıkışınız var ve o da işlemciye bağlı. Benim bildiğim bu değiştirilemiyor. Maalesef bu şekilde devam edeceksiniz. Yine de bir deneyin belki ben yanlış biliyorumdur. Type-c sanırım o. Oradan monitöre bağlanın ve monitörü ana ekranınız yapın. Belki fark eder.
Şuan doğru gösteriyor ama oyun hangi kartla açılıyor o önemli. Nvidia denedim masasından "3D ayarların yönetilmesi" kısmından "program ayarları" kısmında oyunu bul, "tercih edilen grafik işlemci" kısmında görebilirsin. Otomatik diyorsa bile yanında yazıyordur hangisini tercih ettiği. Ama yinede "yüksek performanslı nvidia işlemcisi" ni seç. Ayrıca MSi afterburner, yada Gpu-z gibi programları kullanarak log oluşturabilir ya da ekran görüntüsü alabilirsin oyun içinde. Ordaki değerlere göre yorum yapılır.
Oyunu tam ekran değil de çerçevesiz tam ekran ve V-Sync kapalı şekilde çalıştırmak FPS sorununu çözüyor. Bu dediğim iki ayarı yapın umarım sorununuz çözülür.