Dying Light hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Dying Light'ı 2.59 dolarken alayim dedim. Hikayesi hakkında ve iki kisi oynamak icin, genel olarak Dying Light hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Dying Light'ı 2.59 dolarken alayim dedim. Hikayesi hakkında ve iki kisi oynamak icin, genel olarak Dying Light hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Tek de bitirdim arkadaşım la da bitirdik 4 kişi oynadık 4 kişi de bitirdik Epic'den bitirdim Steam'den bitirdim şahsen canım çekti indireceğim bir daha oynayayım.

Kesinlikle iki kişi çok zevkli bir oyun. Arkadaşımla alıp çok kısa bir sürede bitirdik hikayesi güzel mekanikleri vs. harika bir oyun. Hatta bitirmemize rağmen arada girip köprüdeki zombileri temizliyoruz.

Hikayesi ortalama alınabilir.

Tüm DLC’lere sahibim ve oyunu beğenmiştim, oldukça sarmıştı beni. Özellikle parkur mekaniğiyle ön plana çıkıyor.

Hikayesi leş diyebiliriz ama oynanış güzel olduğundan hikayeye bakmadan oyunun içine dalmak daha güzel. Etrafta tonla etkinlik var ve eğer adrenalin seviyorsanız tam aradığınız oyun. Uçmalı kaçmalı çukur dizisindeki elemanlar gibi çatıya tırmanmalı gezebiliyorsunuz hele hele gece atmosferi ayrı bir güzel.

3 dolara değebilecek oyun. Açık dünyası yeterli, hikayesi de iyidir. Tavsiye ederim. Days Gone'ın motorsuz hali denebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı