Dying Light Normal vs Enhanced Sürüm Farkı

Almalısın. The Following bazılarını çok etkilerken bazılarını hayal kırıklığına uğratmış. Sadece The Following'i alsan da olur.

Enhanced Edition alırsan içinde The following DLC var. Ayrı bir mapte yeni maceralara girişiyorsun. Araç kullanabiliyorsun araç geliştirmeleri vs. Parkur hiç yok gibi bir şey. Ben The Following Dlc beğenmemiştim. Ancak çok ucuz bir fiyata geldiği için almıştım.

Enhanced Edition alırsan içinde The following DLC var. Ayrı bir mapte yeni maceralara girişiyorsun. Araç kullanabiliyorsun araç geliştirmeleri vs. Parkur hiç yok gibi bir şey. Ben The Following Dlc beğenmemiştim. Ancak çok ucuz bir fiyata geldiği için almıştım.

Ana oyun tadını veriyor mu peki ya da ana oyunun çizgisinden mi gidiyor tamamen farklı mı?

Encanhed Edition alırsanız bu DLC'lere sahip oluyorsunuz.
Screenshot_2019-06-25-19-21-46-410_com.valvesoftware.android.steam.community.jpeg

Ana oyun tadını veriyor mu peki ya da ana oyunun çizgisinden mi gidiyor tamamen farklı mı?

Tamamen farklı.
Adam bir görev veriyor 2 km git görevi geri ver 3 km git.
Sürekli sürüş var.
Sürülecek yerler baya kötü.
Engebeli bozkır araziler. Araba zevkine bile varamadım.
Oto yollar çok kötü sürekli engel var sürekli arazide kullanman gerekiyor ben bişe anlamadım :D
Almasan da olur.

Daha şimdi bitirdim The Following'i çeviklik 21 de geçmiştim. Following'e ve sadece 1 level atlayabildim hayatta kalma ve güç fulledim. Eğer The Following oynarım diyorsan Following'e geçmeden önce skillleri kas sonra geç ve araç kullanım tam tersi. Aracı geliştirmek ayrı bir zevk veriyor kısaca şunu söyleyelim kesinlikle al. Zaten oyunun devamını içeriyor ben çok beğendim. Arazide gezerken ağaçlara çarpıp durmak biraz sinir bozuyor ama gayet iyi. Eksikleri var ancak çok gözüme batmadı ve küçük bir tavsiye çeviklikte sakın duvara tırmanıp geri fırlatma gibi bir yetenek var, tırmanabileceği yerlerde kendini geriye attığı için bu yüzden hatrı sayılır derecede öldüm ve sinirlendim. Zaten bir halta yaramıyor sinir etmekten başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı