Bu konuyu daha önce de açmıştım fakat verilen çözümler işe yaramadı ve kimse o konuya cevap vermedi bende yeni bir tane daha açtım.
İlk öncelikle hatam şöyle oyuna girdikten yarım saat bir saat sonra ekran 2-3 saniye donuyor ve masaüstüne atıyor oyunu yeniden açmak zorunda kalıyorum hele hele bir de görevin sonundaysam ve kaydetmediyse vay halime.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
6 GB rapor çıkması muhtemel. Olay görüntüleyici ile çözebiliriz gibi.
Şu dosyaları bi' silin bakalım sorun onlarda olabilir. C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
Bu paketlerin de hepsini yükleyeceksin. Hem x86 hem de x64 olanları.
Onlar bende var ve kurmaya çalıştığımda ya remove ya da repair diyor bende repairledim. Logfile.rar dosyasını indir - download buyrun bu Process Monitor raporu.
Tamam oyuna tekrar giriyorum tekrar atarsa size olay görüntüleyicisi ile raporu göndereceğim.
Bu Process Monitor raporu oyunu açtığımdan oyundan atana kadar alınan rapor sonra raporu durdurdum haberiniz ola.
Bende de aynı sorun vardı. Steam'de oyuna sağ tıkla ardından özellikler(properties) ----> local files ------> verify integrity of Gamefiles'a tıklayın.