Dying Light Perfomans

Vittorio

Hectopat
Arkadaşlar bu oyunu almayı düşünüyorum. Oynayan varsa oyunun optmizasyonu hakkında fikir verebilir mi? Oyunda herhangi bir donma ve çökme sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun optimizasyon olarak hiçbir problemi yok o zaman. Düzeltmişler diyebilirim. Ben oyunu almayı düşünüyordum ama türkçe yaması henüz çıkmadı. Çıkarsa alacağım. Bilgileriniz için teşekkürler.

Hocam bende r9 290 var ve oyun crackli. Gpu kullanımı çok değişken. Nvdia destekli iki şey hariç geri kalan her şey full. 80 fps de görüyor 30 da. Asıl olay gpu kullanımında. Bazen % 100 oluyor ve 80 fps(gta v'de %100 olur hep. Yeni nesil oyunlarda öyle olması gerekiyor) bazen %40 oluyor ve 30 fps. Sizde de gpu kullanımı değişken mi?
Dying Light Ekran Kartı ve CPU Pefrormans Testleri [Kullanıcı Testleri Bekleniyor] bu linkteki nvdia kullanıcısı arkadaşın kullanımı değişken değil gibi... Cevaplarsanız minnettar olurum...

Steam'da ki incelemelere'de bakmanızı öneririm. Oyuna sahip değilim ama bence böyle bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. Yinede şanlış bilgilendirmek istemem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı