Dying Light: The Beast şu an alınmalı mı?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhaba, elimde DL2 olmasına rağmen Ultimate Edition yok diye maalesef Beast'i elde edemedim. 220 TL'ye almıstım ne güzel 2'yi, şimdi bunu 1718 TL'ye mi ne gördüm. Epic %20 cashback veriyormus sanırım, 300-350 TL indirimi olacak. Oyun 1000 TL'nin altına düşer mi? Şahsen bu kadar para vermek istemiyorum. 220 TL nerede, 1700 TL nerede?

Oyunu +6 saattir oynuyorum. Yarısı bitti diyebilirim yani. Oynanış açısından yenilik aşırı az, neredeyse yok denebilir. Onun dışında gayet keyif alıyorum. Şu anki fiyatına asla değmez.
Hocam internetten izledim de, 1 ve 2 havasını harmanlamışlar. Ecelleri pek beğenmedim, ışığa falan dönmeleri gerçekçi de zaten yeni başlayan birileri için ölümcüller. Laptop'uma DL2 kurup biraz daha takılacağım mecbur :D İndirime girerse alır masaüstünden oynarım. 3050Ti zorlanır gibi.

40TL'ye paylasimli hesap al oyna gec.
Onu bir araştırabilirim hocam duydum ama nasıldır bilmiyorum.

Merhaba, elimde DL2 olmasına rağmen Ultimate Edition yok diye maalesef Beast'i elde edemedim. 220 TL'ye almıstım ne güzel 2'yi, şimdi bunu 1718 TL'ye mi ne gördüm. Epic %20 cashback veriyormus sanırım, 300-350 TL indirimi olacak. Oyun 1000 TL'nin altına düşer mi? Şahsen bu kadar para vermek istemiyorum. 220 TL nerede, 1700 TL nerede?

Birkaç güne Steam'da büyük indirim başlıyor orada indirime girme ihtimali var az da olsa. Onun dışında 2-3 aya iyi indirime girer eğer çok oynamak istiyorsanız 40-50 TL'ye hesap alabilirsiniz veya diğer yollara da bakabilirsiniz.

Hocam internetten izledim de, 1 ve 2 havasını harmanlamışlar. Ecelleri pek beğenmedim, ışığa falan dönmeleri gerçekçi de zaten yeni başlayan birileri için ölümcüller. Laptopuma DL2 kurup biraz daha takılacağım mecbur :D indirime girerse alır masaüstünden oynarım. 3050 Ti zorlanır gibi.

Onu bir araştırabilirim hocam duydum ama nasıldır bilmiyorum.

Araştırmalık çok bir olay yok. Düz hesabı offline yapıp oynayacaksın. Bence öyle yap. Boşuna beklememiş olursun. Geceleri çok zor bu arada çıkmıyorum gece dışarı.

Birkaç güne Steam'da büyük indirim başlıyor orada indirime girme ihtimali var az da olsa. Onun dışında 2-3 aya iyi indirime girer eğer çok oynamak istiyorsanız 40-50 TL'ye hesap alabilirsiniz veya diğer yollara da bakabilirsiniz.
Mümkün mü bilmiyorum ama 500-600'e düşerse bile tamamım ya. Dediğim gibi oyuna verdiğim en büyük para 220 TL, o da Dying Light 2'ydi. Diğerleri hep eskiden ucuza aldıklarım...

Mümkün mü bilmiyorum ama 500-600'e düşerse bile tamamım ya. Dediğim gibi oyuna verdiğim en büyük para 220 TL, o da Dying Light 2'ydi. Diğerleri hep eskiden ucuza aldıklarım...

Ben de uzun ve sağlam oyun değilse 4 haneli sayılara çıkma tarafında değilim. Şu an bu kadar para vermek bu oyuna kazıklanmak gibi bir şey olur Türkiye ekonomisi altında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı