Dying Light: The Beast şu an alınmalı mı?

@Shinsai, ana hesabınızın ban yeme ihtimali yok hocam.

Bu paylaşımlı hesap denen şeyde acaba Steam hesabını bir kere açtıktan sonra bir daha kapatmamam mı lazım acaba?

Steam'in sol başındaki 'Steam' yazını tıklayın, ilkteki hesap değiştir'e tıkladığında bu tik işaretli kaldığı sürece, hesapları kayıtlı tutar ve hesaplar arasında değişim yapabilirsin. Ve paylaşımlı hesaplar da 'garantili' olanlardan al. Destek çıkacaktır hesap sahibi, görüşme sağlayabilirsiniz herhangi bir sorunda.

Benim Steam ban yemez herhalde :D neyse teşekkür ederim.

Ban ile alakalı bir durum yok.

Dosya Ekleri

• sss.png
    sss.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 20
@Onur Kaan Arslan, bir eklemede ben yapayım. Dışarı gündüz çıkıyorum ve karşıma ecel geliyor. Saate bakıyorum 01:00.. Buga girmiş ve hava gündüz gibi gözüküyor. Bunun tam tersi sürekli gece de oynadığım oluyor. Diğer bir bug ise yağmur yağarken binaya giriyorum ama yağmur yağmaya devam ediyor.

Ben hiç bug ile karşılaşmadım bana denk gelmedi sanırım.

@FalconPolat, zaten DLC olarak yapılıyordu. Daha sonradan oyuna çevirdiler. O şekilde olunca Ultimate alanlara bedava verildi.

Yetkili mesajları siliyor. Sebebi konu sahibi hariç "böyle soru" sormak olmazmış. Bende diyorum Technopat sosyal neden eskisi kadar aktif değil...
Merhaba, mesajınızı ben sildim. Oyun şu an alınmalı mı diye sordum, siz de kendiniz için sormuşsunuz. Bunun için yeni konu açmak gerektiği için sildim yani. Ortada ceza falan yok, iyi Sosyaller :) Yanlıs anlamayın ama kurallar hepimiz için var sonuçta, ben de bunu sağlamak zorundayım. Normalde belirtmeme gerek yoktu silenin ben olduğuma fakat şeffaf olmak istedim.

oyun bitti az önce, cidden fena sarmıştım. 11 saat oynadım bugün. tek günde bitirdim diyebilirim. oynanış anlamında çok bir yenilik beklemiyorsanız bence çok memnun ayrılırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı