Dying Light: The following nedir?

NarQozs

Centipat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
37
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu günlerde Dying Light'ın hikaye modunu bitirdim ama kesmedi. Ben de hikaye modunun yan görevlerini bitireyim dedim. Sonra öğrendiğime göre bir DLC'si varmış, The Following diye. Bu versiyonu ana hikaye ile birleşiyor mu yoksa tamamen farklı görevler - farklı yan görevler mi içeriyor? Eğer ana hikayenin yan görevlerinden farklı yan görevler varsa başta ana hikayeyi tamamen bitirip The Following'e geçmeyi düşünüyorum. Bana biraz açar mısınız?
 
Yan görev değil de oyunun devamı gibi düşünebilirsin. Spoiler vermeden anlatmam gerekirse yandaki şehirde virüsten bir şekilde korunma yolunu bulmuşlar ve sen bunu kendi insanlarına getirmek için o şehre gidiyorsun. Yani Crysis 1 ve Crysis: Warhead benzerliği gibi.
 
The following de genel anlamda hastalığın tedavisini arıyoruz diyebilirim, hikaye modundan sonra geçmen gerekiyor ama şimdiden söyleyeyim ana hikaye kadar sarmadı beni, onun dışında oyuna araba geliyor o özelliği güzel.
 
The following in hikayesini hiç beğenmemiştim çok saçma geldi bana ama bu demek olmuyor ki zombilerin kafasını patlatamamak güzel oyundur.
 

Geri
Yukarı