Çözüldü Dying Light'da MP'ye girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hakan Salih

Hectopat
RAM
6 GB
Ekran kartı
R7 250 2GB
Anakart
GA-G41MT-ES2L
İşlemci
Q9400
Merhabalar, Dying Light'i arkadaşlarımla beraber oynamak istediğimde şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum ve bana diyor ki oyun dosyaların değiştirilmiş gibi görünüyor.
En son 2 hafta önce oyunu oynadığımda böyle bir sorun yoktu, ayrıca oyun günceldi. 2 hafta aradan sonra arkadaşlarımla oynayalım dedim ve sonuç bu:

ss2.jpg

Oyun dosyalarını defalarca tekrar tekrar kontrol ettim. Yetmedi oyunu komple silip/kaldırıp tüm DLC'leri ile beraber en baştan yükledim.
Fakat yukarıdaki resimdeki problem yine çözülmedi.
Belki bir yararı olur, düzelir diye beta sürümlerinden oyun sürümünü de published_version_1_47_2 - patch 1.47.2 olarak değiştirdim, fakat bu da işe yaramadı:

ss.PNG

Daha nasıl çözebilirim?

Çözüm
Oyunun kurulu olduğu yere gelip Third_Party_Licenses dosyasını, DW ve DW_DLC (kaç tane dw_dlc dosyası varsa hepsini silin örnek dw_dlc1, dw_dlc2) silin ve Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin bende de oluyor arada böyle yapınca çözülüyor deneyin bence belki çözülür sorun.
Oyunun kurulu olduğu yere gelip Third_Party_Licenses dosyasını, DW ve DW_DLC (kaç tane dw_dlc dosyası varsa hepsini silin örnek dw_dlc1, dw_dlc2) silin ve Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin bende de oluyor arada böyle yapınca çözülüyor deneyin bence belki çözülür sorun.

Çözüm

Teşekkür ederim, dediğin gibi yapınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı