Çözüldü Dynamic Icon Pack nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Uygulamaya girip simgeleri onaylıyorum ama beni ana ekran ayarlarına atıyor, tema olmuyor. Cihazım POCO F4 6/128 Android 14 kullanıyorum.

Çözüm
Hocam Play Store'dan Microsoft Launcher kurun (3.parti uygulamalar arasında daha modern ve daha tanınmış olduğu için öneriyorum). Ana ekranda basılı tutup başlatıcı aracı deyin ardından giriş ekranı > simge görünümü deyip uygulamanızı seçin.
Galiba başlatıcınız özel ikonları desteklemiyor, ilk mesajımda da dediğim gibi 3.parti başka bir başlatıcı kurmanız gerekebilir? Bu arada ikon paketiniz apk uygulaması mı?
Hem .apk olarak var hem de normal uygulama olarak var.

Hocam Play Store'dan Microsoft Launcher kurun (3.parti uygulamalar arasında daha modern ve daha tanınmış olduğu için öneriyorum). Ana ekranda basılı tutup başlatıcı aracı deyin ardından giriş ekranı > simge görünümü deyip uygulamanızı seçin.

Çözüm
Sağolun hocam, tam istikrarlı çalışmadı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, kendi temamı yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı