Merhaba, 2 araç hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Hangisi tercih etmeliyim?
Altyapı olarak sanırsam aynılar ama bence 308 daha çekici duruyor.
İkisi de oldukça yakın, kardeşler zaten fakat birkaç detay var. Astra-e çok daha dolu bir araç. Biz de 1.2t 2023 model Astra GS aldık 1 ay önce ve matrix farlar olsun, ön cam rezizstansı ve head up göstergesi olsun 308'e göre daha özellikli. Tabii bu saydıklarımın bazısı Astra-e için geçerli. Benzinli Astra kullanıcısı olarak genişliği ve duruş olarak 308'den daha iyi buluyorum ve daha dolu. Mesela 308 için elektrikli koltuk bulmak mucize neredeyse (elektriklisi için bakmadım). 2024 ile elektrikli bagaj bile bulunabiliyor. Ayrıca matrix far sunmuyor 308 tarafı, sadece uzun far asistanı var ama Astra adaptif uzun far sunuyor yani sürekli uzun ile giderken karşıdan gelen aracı perdeliyor. Bu farlar bile Astra almaya değer. Kısaca ben benzinli bir Astra kullanıcısı olarak size rahatlıkla Astra-e öneririm.
Donanım olarak Astra-e cidden daha dolu duruyor. Yorumun için teşekkür ederim.
Araç araştırken cok ince eleyip sık dokuduk. Bu paraya Astra kadar dolu bir araç yok, elektrikli biraz daha farklı fakat genel olarak Astra ile ilgili sorun olursa sorabilirsin, dediğim gibi 1.2t (PureTech aslında) GS paket var, 2023 yılının en full donanım paketine sahibiz.
Hocam elektrikli araç alınacaksa bence Tesla harici başka markalara bakılmamalı bu bütçelerde. Telefondan kontrol edebildiğiniz özellikler (ısıtma-soğutma) gibi başka markalarda kolay kolay sunulmuyor. Üstelik bu işin yazılım güncelleme boyutu var. Tesla kendini sürekli güncellerken bu markalarda bildiğim kadarı ile servise gitmeniz gerek veya telefonunuzun internetini bağlıyorsunuz iki durumda da teknoloji olarak bu araçlar çok geri kalıyor. Benzinli versiyonlarına elektrik motoru takıp gönderilmiş gibiler. Elektrikli araçların kolaylığını ve teknolojisini sunmuyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.