E 308 GT vs Astra-e

Öncelikle aracın yol tutuşu nasıl acaba? Boyum uzun olduğu için koltuk mesafesi nasıl son? Olarak araçta yaşadığınız herhangi bir arıza var mı? Araştırdığımda multimedya ekranı arada bir kapanıyormuş ve arabaya marş vereceğimiz zaman anahtar bulunamadı uyarı veriyormuş.

Ekran kapanma durumu Corsa'larda oluyor diye biliyorum, başımıza gelmedi. Yol tutuş cok başarılı. Boy olarak C sınıf bir hatchback sonuçta. Benim ve babamın boyu 1.80 ve hiç basık değil. Oturuş pozisyonuna göre değişir. Anahtar yok durumu söyle, aracın yanında cok gezerseniz, mesela araba yıkarken ve anahtar cepte ise bu bazen olabiliyormuş, almadan görmüştüm bunu. Başımıza gelmedi ama çözümü cook basit. Direksiyonun solunda anahtar logosu var, oraya anahtarı dokundurunca algılıyor direkt.

Öncelikle aracın yol tutuşu nasıl acaba? Boyum uzun olduğu için koltuk mesafesi nasıl son? Olarak araçta yaşadığınız herhangi bir arıza var mı? Araştırdığımda multimedya ekranı arada bir kapanıyormuş ve arabaya marş vereceğimiz zaman anahtar bulunamadı uyarı veriyormuş.

Hocam benzinli modelleri ile elektrikli modelleri arasındaki tek var yakıt bu konuda haklısınız fakat Tesla'nın Türkiye'nin vermiş olduğu donanım paketlerinin birçoğunu ekstradan almanız lazımy. Yanlış hatırlamıyorsam en boş paketi 1.7m başlıyor ve sadece bir otopilot eklerseniz vergi dilimine girdiği için %220'lik bir vergi ekleniyor araban 1.7'den 3.2'ye yükseliyor. Şu anda zaten satışı kapalı yeni model çıkana kadar öyle biliyorum. En boş Tesla'yı almak yerine sanki Astra Ultimate'i tercih etmek daha mantıklı geliyor ama yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu tarz sorunlarin geneli kumandadaki pilden kaynakli oluyor. Duracell pil ile degistirin sorun olmaz. Tesla konusuna gelirsek araci aldiktan sonra otopilot vb. gibi yazilimsal ozellikleri ek vergi vermeden ekletebiliyorsunuz. Butceniz ne kadar bilmiyorum tabi de 1.8-1.9 civarinda benim tercihim sahsen EV3 Kia Long Range olurdu.

Ekran kapanma durumu Corsa'larda oluyor diye biliyorum, başımıza gelmedi. Yol tutuş cok başarılı. Boy olarak C sınıf bir hatchback sonuçta. Benim ve babamın boyu 1.80 ve hiç basık değil. Oturuş pozisyonuna göre değişir. Anahtar yok durumu söyle, aracın yanında cok gezerseniz, mesela araba yıkarken ve anahtar cepte ise bu bazen olabiliyormuş, almadan görmüştüm bunu. Başımıza gelmedi ama çözümü cook basit. Direksiyonun solunda anahtar logosu var, oraya anahtarı dokundurunca algılıyor direkt.

Teşekkür ederim.

Bu tarz sorunlarin geneli kumandadaki pilden kaynakli oluyor. Duracell pil ile degistirin sorun olmaz. Tesla konusuna gelirsek araci aldiktan sonra otopilot vb. gibi yazilimsal ozellikleri ek vergi vermeden ekletebiliyorsunuz. Butceniz ne kadar bilmiyorum tabii de 1.8-1.9 civarinda benim tercihim sahsen EV3 Kia Long Range olurdu.

EV3 modeline de baktım donanım olarak kesinlikle çok ön planda olan bir araç fakat (bu benim şahsi görüşüm) araç diğer saydığımız modellere göre dış görünüş olarak biraz geri de kalıyor.

Teşekkür ederim.

EV3 modeline de baktım donanım olarak kesinlikle çok ön planda olan bir araç fakat (bu benim şahsi görüşüm) araç diğer saydığımız modellere göre dış görünüş olarak biraz geri de kalıyor.

Tasarim gorecelidir elbette o konuda bir sey diyemem ama ozellikle menzil - mimari ve altyapi olarak daha ileri bir urun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı