E-3LUE Mazer 2500 DPI Gaming Mouse İncelemesi

• Konuyu başlatan 39896
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.446
Kullanmakta olduğum fare (Logitech G300S) bozulduğu için farklı bir fare almayı düşündüm. Bu aralar Aliexpress'ten bir sürü alışveriş yaptığım için mouse u da oradan almayı terchi ettim. Aliexpress de 15 dolara gibi bir fiyatı vardı indirim kuponu ile 10 dolara aldım. Bana tam olarak 40 TL'ye geldi. Fare elime tam olarak 16 günde ulaştı. Eski kullandığım fare küçüktü ve bundan biraz rahatsız oluyordum o yüzden bunu almayı düşündüm. Farenin ismi biraz komik duruyor fakat Logitech de olduğu gibi bunun da kendi uygulaması ve kendi sitesi de var. Sormak istediğiniz veya merak ettiğiniz bir şey olursa size yardımcı olmaya çalışacağım.

Farenin beğendiğim yönleri :
  • Makro tuşlarının daha kolay kullanılabilirliği
  • Sol alt tarafında Denge Halkası denilen yer
  • Kablosunun kalitesi
  • Hz ayarlama çubuğu
Farenin beğenmediğim yönleri:
  • Tek renk ışığının olması
  • Mavi rengin çok yoğun olmasından dolayı göz alması
  • Uygulama da profil değiştirmek için fare de ekstra bir tuş olmaması
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg

Aklıma geldikçe bilgi eklemeye devam edeceğim. Öncelikle mouse Everest in mouse ları gibi kaba ve ağır değil. Eski kullandığım mouse dan azcık ağır. Makro tuşları biraz dandik gibi duruyor ileri geri kıpırdıyor fakat zararı olacağını düşünmüyorum.

Bu mouse yi 10 yıldır kullanıyorum, ama yanlış anlaşılmasın 2-3 senede bir yeniledim, bu mouseyi keşfedeli beri 10 yılda başka mouse kullanmadım, sanki benim için üretmişler...😎

Not olarak, mouse yi fazla sert kullanmam ama pubg gibi oyunlar da oynarım, tuşlarda bozulma kırılma yada elektronik aksamında problem hiç rastlamadım, sadece çok fazla kullanımdan boya aşınması ve eskime sebebi ile yeniledim. Yani çok memnun kaldım...

Fiyata gelince, 15 dolar artı gümrük vergisi ile şuan 110 tl gibi bir fiyat ediyor yani artık pek ucuz da sayılmaz, everestin piyasada 40-50 liralık oyuncu mouse leri dolaşırken...

Son olarak artık bu mouse hiçbi yerde bulunmuyor ama bi 5-6 tane stoklamıştım zaten... 😉

Son düzenleme:
Bu mouse yi 10 yıldır kullanıyorum, ama yanlış anlaşılmasın 2-3 senede bir yeniledim, bu fareyi keşfedeli beri 10 yılda başka mouse kullanmadım, sanki benim için üretmişler...😎

Not olarak, mouse yi fazla sert kullanmam ama PUBG gibi oyunlar da oynarım, tuşlarda bozulma kırılma ya da elektronik aksamında problem hiç rastlamadım, sadece çok fazla kullanımdan boya aşınması ve eskime sebebi ile yeniledim. Yani çok memnun kaldım...

Fiyata gelince, 15 dolar artı gümrük vergisi ile şu an 110 TL gibi bir fiyat ediyor yani artık pek ucuz da sayılmaz, Everest'in piyasada 40-50 liralık oyuncu mouseleri dolaşırken...

Son olarak artık bu mouse hiçbir yerde bulunmuyor ama bir 5-6 tane stoklamıştım zaten... 😉

Sende fazla varmış birini bana verir misin?
Gerçekten bu ürünün markası mazer mi bulamadım Razer'de çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı