berkantcandemir
Hectopat
Hata hala düzelmedi maalesef bir değişiklik olursa yazarım
Hocam selamlar. Sorunumuz tıpa tıp aynı. Benim size birkaç sorum olacak;Selam herkese, BTK’ya erişebildim, çağrı merkezi çalışan arkadaş yoğunluk sebebiyle işlemlerin uzun süreceğini iletti. Pazartesi öğlene kadar otomatik çözülmesini beklediklerini iletti, şans artık bekleyeceğiz. Manuel bir eşleşme yapamıyormuş dediğine göre. Benim hattım ve telefon henüz eşleşmemiş bu sebeple hat kapalı, eşiminkini kontrol ettiğimizde onunkinin bu sabah eşleşmiş olduğunu söyledi, eşimin hattı açık benimki kapalı son durum olarak.
Son güncelleme geçiyorum, dayanamayıp tekrar aradım ve çok uzunca bekledikten sonra bağlandım.
Cihaz IMEI ile telefon numaram eşleşmiş, sistem sırayla yapıyormuş bunu.
e-Devlet üzerinde kayıtlı cihazlarım kısmına geldiğinizde yeni IMEI kayıt edilen telefonunuzun en sağ tarafında hat eşleştir butonunun solunda eşleşen hat numaraları kısmı var, orası normalde boştu bu sabaha kadar, biraz önce kontrol ettiğimde üzerime kayıtlı 3 hattında o boş alana geldiğini gördüm, yani 3 hattımı da artık bu telefonda kullanabilirim. Eşleşme sonrası uçak modu aç-kapa yağınca gelmedi, yarım saat sonra tekrar denediğimde hat geldi.
Son durumda benim de eşimin de telefonları aktif, eşimin sinyal hiç gitmemişti benimki 24 saat yoktu ardından tekrardan sinyal almaya başladı. Mutlu son
Telefon: 14 Pro Max.
Hat servis sağlayıcı: Turkcell.
Aynı sorun bu sabah bende de başladı. Ee ne olacak peki günlerce beklemek mi zorundayız?Selam herkese, BTK’ya erişebildim, çağrı merkezi çalışan arkadaş yoğunluk sebebiyle işlemlerin uzun süreceğini iletti. Pazartesi öğlene kadar otomatik çözülmesini beklediklerini iletti, şans artık bekleyeceğiz. Manuel bir eşleşme yapamıyormuş dediğine göre. Benim hattım ve telefon henüz eşleşmemiş bu sebeple hat kapalı, eşiminkini kontrol ettiğimizde onunkinin bu sabah eşleşmiş olduğunu söyledi, eşimin hattı açık benimki kapalı son durum olarak.
Son güncelleme geçiyorum, dayanamayıp tekrar aradım ve çok uzunca bekledikten sonra bağlandım.
Cihaz IMEI ile telefon numaram eşleşmiş, sistem sırayla yapıyormuş bunu.
e-Devlet üzerinde kayıtlı cihazlarım kısmına geldiğinizde yeni IMEI kayıt edilen telefonunuzun en sağ tarafında hat eşleştir butonunun solunda eşleşen hat numaraları kısmı var, orası normalde boştu bu sabaha kadar, biraz önce kontrol ettiğimde üzerime kayıtlı 3 hattında o boş alana geldiğini gördüm, yani 3 hattımı da artık bu telefonda kullanabilirim. Eşleşme sonrası uçak modu aç-kapa yağınca gelmedi, yarım saat sonra tekrar denediğimde hat geldi.
Son durumda benim de eşimin de telefonları aktif, eşimin sinyal hiç gitmemişti benimki 24 saat yoktu ardından tekrardan sinyal almaya başladı. Mutlu son
Telefon: 14 Pro Max.
Hat servis sağlayıcı: Turkcell.
Birebir aynı durumu yaşıyorum. BTK’ya da ulaşmak mümkün değil. Ne yapacağız bilmiyorum.7 temmuz akşamı önce bankadan ödeme yapıp sonra edevletten imei kaydı yaptım. 8 temmuzda sorunsuz kullandım. 9 temmuz sabahı sim kullanılmaz durumdaydı.
E-devlet eşleştirme işlemine girdiğimde "aynı bilgiler ile kayıt mevcut" diyor. Sistemsel muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.