Cem Sonışıl
Kilopat
Arkadaşlar, askerlik tecili için lise mezuniyet belgesi ve birkaç kopyası falan gerekliymiş. Ben okuldan aldığım belgeyi kaybettim. e-Devlet üzerinden çıkarttırsam kabul görür mü?
O belge herşey için geçerli ama kurumlarımızın çalışanlarına IQ testi yapılmadan alındığı için hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Ne isteniyorsa o gelecek. Başka benzer,geçerli bir belge asla olmaz.Arkadaşlar, askerlik tecili için lise mezuniyet belgesi ve birkaç kopyası falan gerekliymiş. Ben okuldan aldığım belgeyi kaybettim. e-Devlet üzerinden çıkarttırsam kabul görür mü?
Arkadaşlar, askerlik tecili için lise mezuniyet belgesi ve birkaç kopyası falan gerekliymiş. Ben okuldan aldığım belgeyi kaybettim. e-Devlet üzerinden çıkarttırsam kabul görür mü?
Güncelleme yapayım. e-Devlet den aldığım belgeyle gidip tecil ettirdim 5dk sürdü.Hocam merhaba tecil ettirdiniz mi? e-Devlet'ten aldığınız Mezuniyet Belgesi işinizi gördü mü? Süreç hakkında biraz bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.