Çözüldü e-Devlet üzerinden adres değişikliği nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. şu an Sultangazi'de ikamet ediyorum. İkametimi Arnavutköy'e taşımak istiyorum.

Üst kısımdaki yere şu anki adresimi, alt kısımdaki yere taşınacağım adresimi yazmam gerekiyor diye anladım doğru mu acaba? Yardımcı olur musunuz?

Bir de ek olarak, burada "Boş konuta" olarak gösteriyor fakat babamın kaydı da orada. Bu sorun olmaz değil mi?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, üst kısma ana adresinizi yazmalısınız. Arnavutköy'ü yani.
Alttaki kısım ise eğer 2. bir adresiniz varsa onu yazmalısınız. Yani bu kısım tercihe bağlı.

Eğer belirttiğiniz adreste başka bir kişinin ikameti mevcutsa onunla birlikte gidip ikametinizi o adrese aldırabilirsiniz. Yani boş konuta geçiş yapmıyorsunuz şuan.
Alttaki kısım ise eğer 2. bir adresiniz varsa onu yazmalısınız. Yani bu kısım tercihe bağlı.

Eğer belirttiğiniz adreste başka bir kişinin ikameti mevcutsa onunla birlikte gidip ikametinizi o adrese aldırabilirsiniz. Yani boş konuta geçiş yapmıyorsunuz şuan.

Çözüm

Teşekkür ederim.

Rica ederim, e devlette şu kısım var isterseniz deneyin. Olmazsa nüfus müdürlüğüne gitmeniz şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı