e-Devlet üzerinden askerlik tecili nasıl yapılır?

Bugün yıl sonuna kadar yoklama işlemlerini tamamlamam gerektiği hakkında bir yazı geldi. e-Devlet üzerinden veya askerlik şubesine giderek yapabilirsiniz diyor. e-Devlet'te gereken menüyü bulamadım, nasıl ilerlemem gerekiyor?
Hocam ben sadece kimlik ile gitmiştim ve şubede ki insanlar çok iyi insanlardı sağolsunlar, E-Devlet üzerinden öğrenim belgesini çıkartıp 2 sene tecil ettirmişlerdi tecilin bitmesine 6 ay kala ben açıktan üniversiteye başladım ve bir gün öylesine E-Devlete girdiğimde 2030'a kadar tecil edildiğini gördüm.

Hocam ben sadece kimlik ile gitmiştim ve şubede ki insanlar çok iyi insanlardı sağ olsunlar, e-Devlet üzerinden öğrenim belgesini çıkartıp 2 sene tecil ettirmişlerdi tecilin bitmesine 6 ay kala ben açıktan üniversiteye başladım ve bir gün öylesine e-Devlet'e girdiğimde 2030'a kadar tecil edildiğini gördüm.

Şans işte bende sadece kimlik ile gittim şubedekiler uğraştırdı belge çıkartmaya internet kafeye yolladılar memur sigaraya çıktı deyip beklettiler rahatlarını bozduk en son hallettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı