E- Devlet'e girilmiyor

werutaasu99

Kilopat
Katılım
8 Ağustos 2016
Mesajlar
1.175
Arkadaşlar telefon hattım kapalıydı bugün ödenmemiş fatura nedeniyle ve bu süreçte doğrulama kodları bazı yerlerden gelemeyebiliyor. Ödedim açıldı ama E- Devlet'e giremiyorum. İki Faktörlü güvenlik açık telefonuma SMS gelmesi lazım girmem için ama şifremi girdiğimde hata veriyor bir süre bekleyip. Ayrıca biraz şüphe edip şifremi değiştirdim onun için kod geldi ama giriş için gelmiyor.

Verdiği hata ;

Sistemde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle doğrulama kodu gönderilemedi. Eğer telefon numaranız değişti ise aşağıdaki linkleri kullanarak numaranızı değiştirebilirsiniz.
 
İşin garip kısmı telefon numarasını değiştirememek. "Eğer telefon numaranız değişti ise aşağıdaki linkler ile telefonu numaranızı değiştiriniz" diyor fakat aşamalardan ilerledikten sonra NFC kimlik kartını okumuyor. Çift doğrulama için SMS gelmiyor fakat şifre değiştirmek için geliyor. İnternet bankacılığı ile de girilmiyor. Ne yaptıysam olmadı bu işin içinden nasıl çıkar çıkılır bilmiyorum.
 
İşin garip kısmı telefon numarasını değiştirememek. "eğer telefon numaranız değişti ise aşağıdaki linkler ile telefonu numaranızı değiştiriniz" diyor fakat aşamalardan ilerledikten sonra NFC kimlik kartını okumuyor. Çift doğrulama için SMS gelmiyor fakat şifre değiştirmek için geliyor. İnternet bankacılığı ile de girilmiyor. Ne yaptıysam olmadı bu işin içinden nasıl çıkar çıkılır bilmiyorum.

Ben de girdi az önce denedim sanırım sistemsel bir arıza vardı.
 

Geri
Yukarı