e-Devlet'ten dava gözükmese bile bir şey olur mu?

Valentine1903

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sosyal medyada birine kudurmuş dedim ama uzun uzun anlatmak istemiyorum tam olayı önceki konularımdan bulabilirsiniz. Olayın üstünden 1 ay geçti. Ve adam bana dava açacağını söylemedi ama yine de endişeleniyordum. Normalde 18 yaşından küçüğüm e devlete bakamam ama telefonun kendisi benim olsa da SIM kartı+hattı+numara Full annemin üzerine kayıtlı o yüzden annemin e devletinden bakayım dedim dava dosyalarım yerinden ama bir şey gözükmedi. Yani bir şey olmaz değil mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sosyal medyada birine kudurmuş dedim ama uzun uzun anlatmak istemiyorum tam olayı önceki konularımdan bulabilirsiniz. Olayın üstünden 1 ay geçti. Ve adam bana dava açacağını söylemedi ama yine de endişeleniyordum. Normalde 18 yaşından küçüğüm e devlete bakamam ama telefonun kendisi benim olsa da SIM kartı+hattı+numara Full annemin üzerine kayıtlı o yüzden annemin e devletinden bakayım dedim dava dosyalarım yerinden ama bir şey gözükmedi. Yani bir şey olmaz değil mi?
Hocam bu kadar kafaya takmayın bakın gerçekten bu kadarı zararlı kaçıncı konunuz oldu artık kudurmuş demek hakaret değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
Yok hocam o anlamda değil hat numara SIM kartı annemin üzerine ve annemin e devletinden dava gözükmüyor yani bir şey olur mu?
O konuda bilgim yok ancak mantıkken düşündüğümde sizi dava etmiş olduğunu varsayalım telefonunuzdaki SİM kartı annenizin üzerineyse evet muhtamelen eğer dava açılırsa annenizin e-Devlet'inde gözükmesi gerekir ama dava açabilecek bir şey yok hocam canı istedi diye sebepsiz dava açamaz.

O konuda bilgim yok ancak mantıkken düşündüğümde sizi dava etmiş olduğunu varsayalım telefonunuzdaki SIM kartı annenizin üzerineyse evet muhtemelen eğer dava açılırsa annenizin e-Devlet'inde gözükmesi gerekir ama dava açabilecek bir şey yok hocam canı istedi diye sebepsiz dava açamaz.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler hocam ❤

Dava açmaz ama bir daha klavye delikanlılığı yapmazsın artık.

Hocam baksam bile SIM kartı annemin üzerine annemin e devletinden gözükmüyor yani bir şey olur mu?
Hocam zaten eğer dava açma durumu olsaydı tebliğat gelmesi gerekirdi endişe etmeyin. Mesela bizim komşumuz sosyal medyada yaptığı bir yorum yüzünden ona dava açılmış bizim bina kapısına asılmıştı tebliğat kağıdı.

Hocam zaten eğer dava açma durumu olsaydı tebliğat gelmesi gerekirdi endişe etmeyin. Mesela bizim komşumuz sosyal medyada yaptığı bir yorum yüzünden ona dava açılmış bizim bina kapısına asılmıştı.

Yorumunuz için teşekkürler hocam ayrıca komşunuza sorabildinizmi ne derece sövmüş? Benim dediğim gibi ufak küfür olduğu haldemi açıldı? Ana bacı sövdüğü için mi? Yoksa "malum" şey mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı