E kitap okumak için tablet önerisi

volkan.yavuz

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, açıktan üniversite okuyorum bu yıl tekrar sınava gireceğim. Hem bunlara çalışabileceğim hem de kitap okuyanileceğim fiyat performans bir tablet arıyorum. Yeri gelince dizi/film izleyebileceğim yeri gelince çizim yapabileceğim bir şey olursa daha iyi olur. Bütçem maximum 17-22 gibi bir şey ama daha ucuz olursa daha iyi olur tabii ki. Bilgisi olanların neyi neden almam gerektiğini de açıklarsa benim içinde hem faydalı hem bilgilendirici olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, açıktan üniversite okuyorum bu yıl tekrar sınava gireceğim. Hem bunlara çalışabileceğim hem de kitap okuyanileceğim fiyat performans bir tablet arıyorum. Yeri gelince dizi/film izleyebileceğim yeri gelince çizim yapabileceğim bir şey olursa daha iyi olur. Bütçem maximum 17-22 gibi bir şey ama daha ucuz olursa daha iyi olur tabii ki. Bilgisi olanların neyi neden almam gerektiğini de açıklarsa benim içinde hem faydalı hem bilgilendirici olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Samsung SE10 Plus veya SE9 serisi.

iPad 10. Nesil tercih ederdim. Uzun yıllar kullanırsınız donma kasma olmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı