E-kitap tavsiyesi

elfmiyim

Picopat
E-kitap (PDF) okuyabileceğim, düşük fiyatlı bir e-kitap okuyucu arıyorum, özellikle e-Ink teknolojili. Bazı e-kitap okyucular iyice tabletleşmiş. LCD ekranlı falan çıkarmışlar. Onlardan değil de tamamen kitap mantığında olan bir e-kitap okuyucu önerir misiniz?

Son düzenleme:
Evet zaman zaman okuduğum oluyor ama şuan ilgili çeken ve sırada beklettiğim oldukça fazla kitabım var, çok teşekkür ederim yine de.
Ben teşekkür ederim, mesela rüya tabirleri kitapları bile oluyor, eski büyük rüya tabiri alimlerinin kitapları bu kitaptaki rüyaları görenin rüyası gerçek oluyor genelde. Gelen bu ilham ile rüya tabir etmek bile istersiniz. Şayet böyle şeyler ilgimi çok çekiyor.

Tablet almak daha mantıklı değil mi?
E-Kitap okuyucularını tabletten ayıran en önemli özellik elektronik mürekkep teknolojisidir. Tabletteki gibi ışıklı piksellere sahip değildir, tamamen kitap okuyormuş gibi bir hissiyat verir. Teknik terimleri bilmediğim için çok açıklama yapamıyorum ama bilenler aydınlatacaktır.

Ayrıca tabletim var ama teknolojisi sebebiyle tabletler göz yoruyor.

E-Kitap okuyucularını tabletten ayıran en önemli özellik elektronik mürekkep teknolojisidir. Tabletteki gibi ışıklı piksellere sahip değildir, tamamen kitap okuyormuş gibi bir hissiyat verir. Teknik terimleri bilmediğim için çok açıklama yapamıyorum ama bilenler aydınlatacaktır.

Ayrıca tabletim var ama teknolojisi sebebiyle tabletler göz yoruyor.

Teşekkürler aydınlattığın için. Fiyatını pahalı görünce mantıksız gelmişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı