e-Okul değişti mi?

Onu denedim, girince gene o siteye yönlendiriyor.

Orası geçen yıllarda da vardı ve aktif çalışıyordu fakat şimdi e-Okul ana sayfasına yönlendiriyor.
Bende girilebiliyor oradan, direkt eski bilgileri kullanarak girdim şuan. Hiçbir yere yönlendirmedi.
1699697356944.png

(İlk resimde bilgilerim gözüküyormuş, değiştirdim hemen çaktırmayın. Zaten panelden herkes görüyor da neyse.)

Bende girilebiliyor oradan, direkt eski bilgileri kullanarak girdim şuan. Hiçbir yere yönlendirmedi.Eki Görüntüle 2010270
Hocam siz yazmadan önce denediğimde çalışmıyordu bende ama ilginç bir şekilde çalıştı.

e-okul... ve eokulyd... domainlerini düzeltmişler ikisi de e-Devlet'e gidiyor maalesef. Ama arkadaşların da dediği gibi bu linkte eski sistem var:

Arkadaşlar bileniniz/deneyeniniz var mı e-Devlet hesabı açınca gözüküyor mu notlar? Yoksa sadece veliler için mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilginiz olsun bunu da düzeltmişler.

Hocam siz yazmadan önce denediğimde çalışmıyordu bende ama ilginç bir şekilde çalıştı.

e-Okul... Ve eokulyd... Domainlerini düzeltmişler ikisi de e-Devlet'e gidiyor maalesef. Ama arkadaşların da dediği gibi bu linkte eski sistem var:

Arkadaşlar bileniniz/deneyeniniz var mı e-Devlet hesabı açınca gözüküyor mu notlar? Yoksa sadece veliler için mi?

Artık eski site çalışmıyor. e-Devlet hesabı ile giriliyor. O da velinizin e-Devlet'i ile.

Evet, keşke kendi e-Devlet'imiz ile girebilseydik.

Eski bilgilerimi nasıl göreceğim bilen var mı? Eski sistemde girip bakabiliyordum ilkokuluma kadar. Artık hata veriyor. Biri yardımcı olabilir mi?

Eski bilgilerden kastınız nedir? Bende liseye geçtikten sonra ilkokul kaybolmuştu sadece 4. sınıf, ortaokul ve üstü kalmıştı notlarda eğer bahsettiğiniz buysa.

Eski bilgilerden kastınız nedir? Bende liseye geçtikten sonra ilkokul kaybolmuştu sadece 4. sınıf, ortaokul ve üstü kalmıştı notlarda eğer bahsettiğiniz buysa.
Üniversite bitti bende. Geçen yıl girip bakmıştım ilkokul karneme kadar vardı. Şu an giriş bile yapamadım da... Arayüz değişmiş sanırım.

Üniversite bitti bende. Geçen yıl girip bakmıştım ilkokul karneme kadar vardı. Şu an giriş bile yapamadım da... Arayüz değişmiş sanırım.

Hocam benim hatırladığım kadarıyla güncel arayüze 2021 ilkbaharı gibi geçilmişti. Girememenizin sebebini bilmiyorum ama muhtemelen kendi e-Devlet'iniz ile girmeye çalışıyorsunuz, ailenizinkiyle deneyebilirsiniz. Kendi e-Devlet'i ile giren öğrencilerde de hata veriyormuş.

Hocam benim hatırladığım kadarıyla güncel arayüze 2021 ilkbaharı gibi geçilmişti. Girememenizin sebebini bilmiyorum ama muhtemelen kendi e-Devlet'iniz ile girmeye çalışıyorsunuz, ailenizinkiyle deneyebilirsiniz. Kendi e-Devlet'i ile giren öğrencilerde de hata veriyormuş.
Onu da denedim ama girmiyor. Öğrenci bulunamadı hatasıyla. Sanırım bizim bütün bilgileri sildiler yeni sistemle birlikte...

Daha şimdi 9. sınıf ve 10. sınıf devamsızlığını karşılaştırırken fark ettiğim olay amaç nedir bilmiyorum ama artık hakikaten veli bilgilendirme sistemine geçmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı