e-Okul notları ne zaman kapanıyor?

485936

Hectopat
Biliyorsunuz 22 Ocak gibi tatil olacak, karneler verilecek. Bende edebiyattan proje ödevi almıştım. Son haftalarda vereceğim için merak ettim. Ne zaman kapanıyor not girişleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz 22 Ocak gibi tatil olacak, karneler verilecek. Bende edebiyattan proje ödevi almıştım. Son haftalarda vereceğim için merak ettim. Ne zaman kapanıyor not girişleri?

Cuma günü karne günü en son salı gününe kadar not girişi yapabiliyorlar.
Arkadaşım korona olduğu için sınava girememişti ve karne haftasında salı günü sınav yapıp notunu e okula girmişlerdi.
Ancak son haftaya kalma sen gene de.

Son düzenleme:
Tatilden önceki son hafta kapanıyor. Gün tam olarak belli değil ama genellikle salı veya çarşamba günü kapanıyor.

Projeler genelde 2. dönem, Nisan ayı içinde verilir. Yani 22 Ocaklık bir durum yok.
Ha sorunuza gelecek olursak, E-Okul hiç bir zaman kapanmaz. Öğretmen istediği zaman müdüre gidip not girişi ve değişimi yapabilir. Tabii karneler basılmadan önce yaparlar bu işi. Bu da Çarşamba-Perşembe günü olur genellikle.

Son hafta e-Okul, öğretmenlerin not girişine kapanır. Ayrıca proje ödevleri, eğer özellikle 1. dönem için istemediyseniz 2. dönem öğretmenin onayladığı tarihe bağlı olarak yaklaşık Nisan-Mayıs ayları gibi öğretmene gönderilip puanlanır.

Ocak 16'sında diye biliyorum ama 19'u da olabilir.

Proje ödevi 2.dönem notunda gözükür.

Projeler genelde 2. dönem, Nisan ayı içinde verilir. Yani 22 Ocaklık bir durum yok.
Ha sorunuza gelecek olursak, E-Okul hiç bir zaman kapanmaz. Öğretmen istediği zaman müdüre gidip not girişi ve değişimi yapabilir. Tabii karneler basılmadan önce yaparlar bu işi. Bu da Çarşamba-Perşembe günü olur genellikle.
Hocam okulun son günleri kimse gelmiyor da o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı