e-Okul notlarım iyi mi?

Memur olmak istiyorum KPSS'ye çalışıyorum. Grafik tasarım ve 3D modelleme ile ilgileniyorum internetten para kazanıyorum ancak ailem özel sektör oluğu için izin vermiyor bu yüzden memur olmam gerek. Kendimi zorluyorum elimden geldiğince çalışacağım yeter ki insanlar bana memur desin istiyorum. Çok gurur verici bir şey.

Eki Görüntüle 1899054

Notlar meslek lisesi kıvamında, memur olmak da özel sektör de aynı yere çıkıyor neredeyse memur veya özel sektör de çalışıp ben çok mutluyum diyen birisi yoktur. İşini sevmeyi ayrı tutuyorum emekli olana kadar sevebileceğin bir iş iyidir aynı yerde kalmadansa gidip hayellerini yap ne istersen kimseye bağlı olma.

Memur olmak istiyorum KPSS'ye çalışıyorum. Grafik tasarım ve 3D modelleme ile ilgileniyorum internetten para kazanıyorum ancak ailem özel sektör oluğu için izin vermiyor bu yüzden memur olmam gerek. Kendimi zorluyorum elimden geldiğince çalışacağım yeter ki insanlar bana memur desin istiyorum. Çok gurur verici bir şey.

Eki Görüntüle 1899054
ingilizceye biraz daha önem ver

Dostum 8 yıllık öğretmenim, seninde goretmenin olabilecek noktadayım çok güzel hobilerin ve hayallerin var inan memurluk bunun sonu değil. Bir dönem kadar guzeldi herşey ancak hayallerinin peşinden git ilgilendiğin alan inan daha çok para kazandirabilecek bir alan, herşey para mı dersek evet değil ancak memuriyet de eskisi gibi değil malesef. Hobi ve işini birlestirebilrisen tadından yenmez. Ama tabiki de durmayacaksın. İngilizce öğretmeniyim, heseyden önce İngilziceni ilerletmeye bak, öyle ben dizileri izliyorum. Ve anlıyorum yeter değil, karşılıklı konuşabilecek düzeye kadar getirmen gerekiyor. Sen ailene he tamam he deyip. Geç aileler hiç bir zaman susmayacak.

Mutlu ol.

Eki Görüntüle 1899054

Unutmaki hayatını ailen yaşamayacak (choices have consequences)

Sence iyi mi kanzi? Kendine karşı dürüst ol.

Eki Görüntüle 1899054

Kanka bu notlarla Amerika'da mühendis olursun.

Ben burada heves falan kırmıyorum. Konu başlığında açık ve net bir soru sorulmuş "Notlarım iyi mi?". Benim verdiğim cevap, konu başlığında sorulan soruya yöneliktir. Herkes okumak zorunda değil, herkes memur olmak zorunda hiç değil. Ben burada derslerden kalmasın diye notları ittire kaktıra şişirilmiş, bi şekilde geçirilmeye çalışılmış çabasız bir öğrenci görüyorum hiç kusura bakmayın. Başka alanlarda kendini geliştirmiştir bilemem, başka alanlarda gerçek bir yeteneği ve eğilimi varsa bununla ileride geleceği konum da kendisine helali hoş olsun ancak dersleri konusunda fikrim sizin bu nazik sözleriniz nedeniyle değişmeyecek, üzgünüm. Konu sahibi eğitimini ciddiye alıp gelirse fikrim değişebilir ancak. Kaldı ki, benim niçin bir baltaya sap olamadığımı düşündünüz onu da anlamadım. Ben üniversite sınavına girdiğim ilk sene boğaziçi ve ODTÜ dahil pek çok iyi okulu kazanabilecek sıralama yapmış bir insanım. Konu sahibini savunacağız diye delüzyonlarda yaşatmayalım lütfen. Türk dili notu dahi kendisini ucu ucuna dersten geçirtebilecek notlar. Önce o kendisini ciddiye alsın, sonra biz de seve seve kendisini ciddiye alırız.
Sosyal hayatım hiçbirşeyim yok ve Günde 5 6 saat dersten kalkmadan çalışmama rağmen bu notları aldım. Deneme sınavlarında cidden iyi sonuçlar çıkarıyorum örneğin tyt nin geçen yılki sınavında hiç çalışmadan 21 doğru 9 yanlış çıkardım bu çalışmayan bir öğrenciye göre çok iyi bence. herkes siz gibi değil malesef o yüzden diyorum. ben elimden geldiğince çalışıyorum ne sosyal hayatım var ne gezip tozduğum biryer. 7 24 evdeyim ve para kazanmak için uğraşıyorum psikolojik haplar kullanıyorum inanın şu an kötü durumdayım ancak bu sene için umudum var heveslenerek çalışıyorum

Hocam ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam memurlukla mis gibi kendiniz diyorsunuz 3D modelleme ve yazılım yapiyormuşsunuz ve o işlerde gercekten iyi para var, sirf ebeveynleriniz ve buyukleriniz diyor diye hayatinizi geleceginizi ve omrunuzu sevmediginiz istemediginiz bir işe adamayin hocam, saygilar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı