E-Okul Site Açığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanak benim.

En ufak yüklenmede çöken siteler bunlar. Zerre kadar da güvenim yok. Kimlik bilgilerimiz internette geziyor. Ne kadar güvenebilirim ki?

Tabi ya O internete sızan kimlik bilgileri olayını unutmuşum.

Dostum iki dakikalığına TürkHackTeam gibi yerlerde takılıp da bunlarla bir şey yapabileceği sanma. Muhtemelen Acunetix gibi bir program ile güvenlik açığı arıyorsun da, yemez o.

Tabi ya O internete sızan kimlik bilgileri olayını unutmuşum.

Bahsettiğin şey oy veren kişiler için geçerli, oy verenlerin ismi bulunuyor orada ki tamamı değil sanırım. Bu zaten her zaman internette bulunabilen bir şeydi yani bir kez haberlerde konu olması onun ilk kez olduğu anlamına gelmiyor. Biraz derinlere indiğinde yine kimlik bilgilerine erişiyordun, hala daha erişiyorsun 5-6GB bir dosya sadece.

Dostum, tamam dediklerin doğru fakat keşke biraz daha okusaydın yazdıklarımı. Daha ilk başı dikkatlice okumadan veya atladığından dolayı böyle bir yorum yazmışsın. 1.Paragrafı oku.
insanları profil resmine göre mi değerlendiriyorsun ? mesela profilime baban/veya annen ' in fotoğrafını koysaydım ne diyecektin acaba?

ilgi meraklısı işte.

Benim babam ve annemin fotoğrafı ne alaka? Sana ne anamın babamın fotoğrafından? Yaşın olmuş 14 hala çizgi film izliyorsan yazık sana....

Sanki kendin çok bilgilisin. Hangi programlama dilini biliyorsun? Kendi programını ve oyununu ürettin mi iyi ya da kötü olsa da ha?

Burada sen suçlusun kardeşim. İlk attığın yorumda inanmıyorum dediklerine deseydin eyvallah, fakat yalancı yerine koyarsan beni tahrik altında bırakmış olursun bunun sonucunda da ikimiz laf dalaşına gireriz sonrasında ise ikimiz ban yeyip susacağız. Bunu mu istiyorsun? Daha yazı yazarken yanlış yazıyorsun sonra yalancı diyorsun?

Hadi ikile sinirlendirme beni.... Git gumball izlemeye devam.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…