Amiatinus
Decapat
Bence siteyi kapat çünkü korkutucu sonuçları olabilir bunun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siteyi kapat çünkü korkutucu sonuçları olabilir bunun.
Hocam bunu söylerken bir dayanağınız var mı? Yoksa öylesine mi söylüyorsunuz?Bu siteler zaten Allah'a emanet çalışıyor, şaşırmadım açıkçası.
Hocam bunu söylerken bir dayanağınız var mı? Yoksa öylesine mi söylüyorsunuz?
Dayanak benim.Hocam bunu söylerken bir dayanağınız var mı? Yoksa öylesine mi söylüyorsunuz?
Dayanak benim.
En ufak yüklenmede çöken siteler bunlar. Zerre kadar da güvenim yok. Kimlik bilgilerimiz internette geziyor. Ne kadar güvenebilirim ki?
Yalandan kim ölmüş?
Dayanak benim.
En ufak yüklenmede çöken siteler bunlar. Zerre kadar da güvenim yok. Kimlik bilgilerimiz internette geziyor. Ne kadar güvenebilirim ki?
Tabi yaO internete sızan kimlik bilgileri olayını unutmuşum.
Dostum iki dakikalığına TürkHackTeam gibi yerlerde takılıp da bunlarla bir şey yapabileceği sanma. Muhtemelen Acunetix gibi bir program ile güvenlik açığı arıyorsun da, yemez o.
Bahsettiğin şey oy veren kişiler için geçerli, oy verenlerin ismi bulunuyor orada ki tamamı değil sanırım. Bu zaten her zaman internette bulunabilen bir şeydi yani bir kez haberlerde konu olması onun ilk kez olduğu anlamına gelmiyor. Biraz derinlere indiğinde yine kimlik bilgilerine erişiyordun, hala daha erişiyorsun 5-6GB bir dosya sadece.
insanları profil resmine göre mi değerlendiriyorsun ? mesela profilime baban/veya annen ' in fotoğrafını koysaydım ne diyecektin acaba?
ilgi meraklısı işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.