Çözüldü e-Okul şube ortalaması ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum. İlk dönem matematikten 80 civarı aldım bugün e-Okul'a girdim ortalama 87'den 73'e inmiş. Matematikten 33 almışım moralim çok bozuldu şube ortalaması kısmına baktım sınav notu 33 şube ortalaması 30,15 durumda ise yukarı doğru yeşil ok var. Ben anlamadım ben mi düşük almışım yoksa bütün sınıf bu civar almış? Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şube ortalaması adı üstünde, şubeniz yani sınıfınızdaki tüm matematik notlarının aritmetik ortalaması. Yeşil ok ise ortalama nottan yüksek aldığınızı gösteriyor.
Yani sınıftaki herkes aşağı yukarı 30 almış.
@crexy.ee, okuduğunuz lisenin adamakıllı bir değeri olmayacak hatta adamakıllı üniversite ve üniversite bölümünde okumayacaksanız da şimdiden çırak olarak girmeniz iyi olur. En azından mesleğiniz olur, okurken sürünmezsiniz.

@crexy.ee, okuduğunuz lisenin adamakıllı bir değeri olmayacak hatta adamakıllı üniversite ve üniversite bölümünde okumayacaksanız da şimdiden çırak olarak girmeniz iyi olur. En azından mesleğiniz olur, okurken sürünmezsiniz.
Hocam sessiz sakinim utangacımda zayıfım biraz ezilirim orada diye korkuyorum.

@333365

Son düzenleme:
Eğer ortalama başarısı olan biriysen çalış tabikide bırakma okulu ne olcak. Bu arada lise çok önemli iyi bir liseye giremezsem hayatım kayar deme. Bir tek Fransız, Üsküdar amerikan, italyan liselerini falan(yurt dışına gitme imkanının yüksek ve kolay olduğu liseler) hesefleyip giremezsen lisede biraz zorlanırsın. Bende Amerikan okulu istiyordum Üsküdar Amerikan 1 saçma dikkat hatasından gitti ve bu nedenle Anadolu lisesindeyim. hayallerimi değiştirdim hayırlısı olmuş diyip önüme bakıyorum. Tabi arada pişmanlık duyup nasıl yapamam diyorum ama sonuçta geçmişi değiştiremem yapacak birşey yok boşuna mızmızlanmaya gerek yok. Onun dışında Türkiye'de üniveriste okuyacam diyosan herhangi bir lisede sıkı çalışarak rahatlıkla netlerini/notlarını iyileştirirsin.

Eğer ortalama başarısı olan biriysen çalış tabikide bırakma okulu ne olcak. Bu arada lise çok önemli iyi bir liseye giremezsem hayatım kayar deme. Bir tek Fransız, Üsküdar amerikan, italyan liselerini falan(yurt dışına gitme imkanının yüksek ve kolay olduğu liseler) hesefleyip giremezsen lisede biraz zorlanırsın. Bende Amerikan okulu istiyordum Üsküdar Amerikan 1 saçma dikkat hatasından gitti ve bu nedenle Anadolu lisesindeyim. hayallerimi değiştirdim hayırlısı olmuş diyip önüme bakıyorum. Tabi arada pişmanlık duyup nasıl yapamam diyorum ama sonuçta geçmişi değiştiremem yapacak birşey yok boşuna mızmızlanmaya gerek yok. Onun dışında Türkiye'de üniveriste okuyacam diyosan herhangi bir lisede sıkı çalışarak rahatlıkla netlerini/notlarını iyileştirirsin.
Hocam lgs'den yüksek alırmıyım bilmiyorum 2 deneme girdim denemede heyecan ve stres den düşük aldım inşallah 420 üstü alırım lgs'den.

@crexy.ee, bir şekilde aşmaya çalışacaksınız. Yapacak bir şey yok.
Hocam babamda msü girip kazanıp subay olmamı istiyor aslında maaşları da iyi o zamana kadar kendimi sporda falan geliştirsem sınavında kazanırım ağırlık vererek derslere.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı