E-Okul "velisi olduğunuz bir öğrenci bulunmamaktadır" hatası

  • Konuyu başlatan Sez22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 334
Arkadaşlar bende de aynı durum var şuan annemin babamın e devletinden giriyorum bana “velisi bulunduğunuz öğrenci bulunamaktadır” diyor lise öğrencisiyim.
 
Hocam asıl siz beni anlamıyorsunuz.

E devlet üzerinden görünmesi lazım,görünmüyorsa veli değildir o zaman.
E Devlet üzerinden göründüğünü biliyoruz zaten. Sorun E Devlet'te gözükmemesi. Arkadaş bir çözümü olup olmadığını sormuş. Siz E Devlette gözüküyor diyorsunuz.

Bu yeni gelen sistemle beraber velimiz e-Devlet'ten girince e-okula girebiliyoruz fakat girmeye çalışınca "velisi olduğunuz bir öğrenci bulunmamaktadır" hatası almaktayım. Yardımcı olur musunuz?

Bir kaç forumda okul müdürüne giderek çözdüklerini belirtmişler. Okul müdürünüze gidip aldığınız hatayı anlatabilirsiniz. Bir çözüm çıkmazsa ilçe milli eğitim müdürlüğünden de çözenler olmuş.
 
e-Devlet üzerinden göründüğünü biliyoruz zaten. Sorun e-Devlet'te gözükmemesi. Arkadaş bir çözümü olup olmadığını sormuş. Siz e-Devlet'te gözüküyor diyorsunuz.

Birkaç forumda okul müdürüne giderek çözdüklerini belirtmişler. Okul müdürünüze gidip aldığınız hatayı anlatabilirsiniz. Bir çözüm çıkmazsa ilçe milli eğitim müdürlüğünden de çözenler olmuş.

Müdüre sordum bana bu genel bir sorun olduğunu belirtti gönderdi :d
 

Yeni konular

Geri
Yukarı