e-Okul'a artık e-Devlet ile giriş yapabileceğiz

O nasıl bir açık? Veritabanları aynı mı ki?

Hayır. EBA üzerinden bir yerde get paketi atıyor (nerede attığını söylemeyeceğim) o pakette user ID'si var user ID'sini bildiğin ve aynı grupta olduğun kişilerin(aynı grupta olduğun kişilerin user ID'sini zaten alabiliyorsun profiline girip) dönem sonu ortalamalarını çekebiliyorsun.

O daha büyük sorun o zaman. e-Devlet bile şifre sıfırlamak için seri no. İstiyordu.

e-Devlet şifresi sıfırlarken SMS de gidiyor. SIM swapping yapabilirler hala tehdit var. Ama bunu yapabilecek birisi yoktur herhalde Türkiye'de.

Hayır. EBA üzerinden bir yerde get paketi atıyor (nerede attığını söylemeyeceğim) o pakette user ID'si var user ID'sini bildiğin ve aynı grupta olduğun kişilerin(aynı grupta olduğun kişilerin user ID'sini zaten alabiliyorsun profiline girip) dönem sonu ortalamalarını çekebiliyorsun.

e-Devlet şifresi sıfırlarken SMS de gidiyor. SIM swapping yapabilirler hala tehdit var. Ama bunu yapabilecek birisi yoktur herhalde Türkiye'de.

Arkadaş her taraf açık dolu.

Bilen yok zaten ben kendim paketleri incelerken keşfettim 😁
Kötü amaçlı birinin eline geçse de pek bir şey yapamaz sadece arkadaşlarının notunu çeker. Başkalarının notlarını çekerken yetki hatası veriyor.

Hocam EBA da keşfe çıksam elbet bulurum bir sürü. E okulda bile açık vardır Allah bilir.

Dönem sonu ortalamalarını çekebiliyorsun.

Bunun request metodunu bulup Python ile basitleştirilmiş halini yayınlarlar. Çok kolay zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı