O daha büyük sorun o zaman. e-Devlet bile şifre sıfırlamak için seri no. istiyordu.Onu da buluyorlar.
O daha büyük sorun o zaman. e-Devlet bile şifre sıfırlamak için seri no. istiyordu.Onu da buluyorlar.
O nasıl bir açık? Veritabanları aynı mı ki?
O daha büyük sorun o zaman. e-Devlet bile şifre sıfırlamak için seri no. İstiyordu.
Hayır. EBA üzerinden bir yerde get paketi atıyor (nerede attığını söylemeyeceğim) o pakette user ID'si var user ID'sini bildiğin ve aynı grupta olduğun kişilerin(aynı grupta olduğun kişilerin user ID'sini zaten alabiliyorsun profiline girip) dönem sonu ortalamalarını çekebiliyorsun.
e-Devlet şifresi sıfırlarken SMS de gidiyor. SIM swapping yapabilirler hala tehdit var. Ama bunu yapabilecek birisi yoktur herhalde Türkiye'de.
Arkadaş her taraf açık dolu.
Bilen yok zaten ben kendim paketleri incelerken keşfettim
Kötü amaçlı birinin eline geçse de pek bir şey yapamaz sadece arkadaşlarının notunu çeker. Başkalarının notlarını çekerken yetki hatası veriyor.
Dönem sonu ortalamalarını çekebiliyorsun.
Umarım mobil uygulamaya da gelmez, bir de e-Devlet hesabıyla uğraşmayalım.
Doğrudur, etraf 13 yaşındaki Panelcilerden kaynıyor.Orayada gelecektir. Sizin için iyi bir şey, kötü bir şeymiş gibi dediniz. İsteyen birisi sizin hesabınıza kolaylıkla giriyordu.
yok hocam orada aynı şekilde kapatıldıBende mi hata var giremiyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.