e-Okul'a yazılan K (Kopya) MSÜ'ye engel mi?

danaseven

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 10. sınıfım. Geçen sene 9. sınıfta ilk yazılıda tarih dersinden kopya çekerken yakalandım. Öğretmenim e-Okul'a k(kopya) yazdı. Bu MSÜ'ye engel mi? Hava harp istiyorum. Bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkürler.

( Tutanak yazdım bilmiyorum ama k yazması için tutanak lazım herhalde)

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitede engel ama lisede net olmamakla birlikte sicile işlerse engel diye biliyorum.

Kopya konusunda lisedeyken bir problem olmuyor fakat üniversitedeyken siciline işliyor diye biliyorum akdemik hayatında karşına çıkıyor çünkü

Merhaba, 10. sınıfım. Geçen sene 9. sınıfta ilk yazılıda tarih dersinden kopya çekerken yakalandım. Öğretmenim e-Okul'a k(kopya) yazdı. Bu MSÜ'ye engel mi? Hava harp istiyorum. Bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkürler.

E-okulda duran basit bir K nasıl engel olsun. Böyle sorular sorarsak ardı kesilmez bu işin sen çalışmaya bak, mülakatta bir bakarsın hiç beklemediğin birşeyden elenirsin yani bu kadar kasmaya gerek yok.

Okuldan atılma veya 15 gün tarzı bir uzaklaştırma almadıysanız engel değil. Ama bence bir daha kopya çekmeyin. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı