Çözüldü E-pin sitesi üzerinden alınan Battle.net EU bakiyesi nasıl aktarılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SancaX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3D
MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB
MSI B650 GAMING PRO
2x16GB 6000Mhz Ram.
Meslek
Teknik Ressam
Merhaba, bir e-pin sitesi üzerinden Battle.net 20$ bakiyesi satın aldım. Biraz acele ile oldu yanlışlıkla EU bakiye almışım ve bunu TR Battle.net hesabıma yükleyemedim. Sonrasında e-pin sitesi iade olmadığını satın alırken bu konuyu belirttiklerini söylediler ve iade almadılar. Ben de yeni Battle.net hesabı açtım orada bakiyeyi yükledim. Ama şu an o bakiye ile aldığım hiçbir şeyi TR de kullanamıyorum sanırım. Bu bakiyeyi aktarmanın bir yolu var mı? Ya da nasıl bir yol izleyebilirim bu konuda bilgili yardımcı olabilecek arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Battle.net'de hediye sistemi var mı ve varsa da EU, TR kısıtlaması var mı bilmiyorum ama bir araştırabilirsin, eğer varsa EU hesabından TR hesabına hediye olarak oyunu gönderebilirsin bekli.
EU'dan TR'ye hediye gönderme yokmuş

Yabancı sitelerde ilan, forumlarda konu açabilirsin, alıcının istediği oyunu ona hediye atarak daha az paraya ama nakit olarak geri alabilirsin.

Galiba EU'dan alınan oyunları TR'de kullanabiliyorsun ama oyun online ise sunucu kısıtlamaları, market fiyat birimleri ile ilgili bazı meselelerde sorun yaşayabilirmişsin.
Battle.net'de hediye sistemi var mı ve varsa da EU, TR kısıtlaması var mı bilmiyorum ama bir araştırabilirsin, eğer varsa EU hesabından TR hesabına hediye olarak oyunu gönderebilirsin bekli.

Yabancı sitelerde ilan, forumlarda konu açabilirsin, alıcının istediği oyunu ona hediye atarak daha az paraya ama nakit olarak geri alabilirsin.

Galiba EU'dan alınan oyunları TR'de kullanabiliyorsun ama oyun online ise sunucu kısıtlamaları, market fiyat birimleri ile ilgili bazı meselelerde sorun yaşayabilirmişsin.

Son düzenleme:
Çözüm

Eyvallah hocam, aynen bunları hep araştırdım. Hediye gönderimi yok, TR sunucularına giremiyorsun, bakiyeyi satmayı deneyecektim ama o da çok uzun iş sanırım başka yolu yok bizim para pul oldu. Teşekkür ediyorum ilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı