"E-Posta Adresi Kullanılıyor" Bypass

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.075
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, gecenin bu saatinde bugün yeni bir şeyler denerken fark ettiğim garip olayı sizlere anlatacağım.
Aslında olay değil, gayet mantıklı bir şey.

Ekran Alıntısı.PNG

Resimde görmüş olduğunuz mail aslında karmaşık değil mi? İnsan diyor acaba bana buradan mail geldi de, Facebook'un böyle bir maili var mı? Sadece Facebook için de geçerli değil, neredeyse bütün sitelerin mail destek yolu bu şekilde oluyor. Ve şimdi size sebebini anlatacağım.
Bir elektronik ürün için 1 hafta deneme sürümü veren bir sisteme kayıt olmak istediniz, oldunuz. Aradan 1 ay geçti, kayıt olacaksınız fakat e-posta adresiniz bulunmuyor. Yapmanız gereken tek şey var olan epostanızın @ harfinin soluna +1, +2, +3 gibi sayılar eklemek. 1 hafta önce [email protected] ile kayıt oldunuz diyelim, [email protected] ile kayıt olunca bile e-posta doğrulamaları veya diğer şeyler ana mailinze yani [email protected]'a gelir.
Sebebini bilmiyorum, mail sistemleri böyle çalışıyor. Bütün sitelerde geçerli bir olay.
Instagram'a yeni hesap açacaksınız fakat bu e-posta adresi kullanımda diyor. Yeniden açıklıyorum, yapmanız gereken tek şey kullanılıyor ibaresi beliren maile yukarıdaki işlemi uygulamak. Ondan sonra ana maile instagram doğrulama maili gelir, doğrularsınız. Şifre sıfırlama yolladığınızda yine aynı olay.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu mail servisi özel işaretleri (+,-,?-/-%-') vs. mail adında kullandırmıyor. Eki Görüntüle 669731

Önce araştırın.
Yapmaya çalıştığınız sistem saçmalık, demek istediğim şeyi anlamamışsınız. Bir mail sistemine kayıt olurken bunu engellemeleri normal değil midir? Peki aynısını - değil de + olarak instagram'da facebook'ta 1 mail üstüne 1000 hesap açarak deneyebilirsiniz. Bu arada 10 yıldır araştırıyorum, web sitesinde web tasarım bölümüne java yazan birisi bana hiç araştırmadan yapmayın demesin :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı