E-postam çalındı

cemillothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaş yazdı. Yardım eder misin vs vs. konuştu ben de ederim dedim. Sonra bana bir link attı indirtti açtırttı dosyayı. Benim Discord'um bir kapat aç oldu sonra oturum kapatılmış. Gittim hemen oturum açtım sonra Discord şifremi sonra Gmail sonra diğer tüm Spotify Instagram değiştirdim. Ama adam Discord şifremi tekrar aldı ve girdi hesaba. Şu an hesapta takılıyor Gmail, telefon numarası hiçbir şey giremiyorum Discord'a. Şifre değiştirme attım iki aşamalı kimlik doğrulama diyor. Ama kod mod yok etrafta.

Malwarebytes ve Kaspersky ile zararlı taraması yapın, hesabınızın durumunu bilemem ama açtırdığı dosya ile daha fazla hesaplarınızı kaybedebilirsiniz ciddi bir keylogger olabilir.

Birazcık sazan.avi olmuş neyse olmuşla ölmüşe çare yok. Mail hesabınıza şu an erişebiliyorsanız şifresini değiştirip diğer hesaplardan çıkış yapın. Discord için destekle iletişime geçmeyi deneyin.

Dalga geçmek yerine yardım edin arkadaşlar. Olayın tamamını anlatmadım. Şu an bayağı bir meşgulum. Tek sorun Discord'umu almaya çalışıyorum.

Birazcık sazan. Avi olmuş neyse olmuşla ölmüşe çare yok. Mail hesabınıza şu an erişebiliyorsanız şifresini değiştirip diğer hesaplardan çıkış yapın. Discord için destekle iletişime geçmeyi deneyin.

Mail hesabımda discordunki de dahil Spotify Amazon Valorant olsun Instagram hepsini değiştirdim. Gerek var mı o kadarına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı