E-scooter E5 hata kodu nedir?

GAMİNG koray

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, elektrikli scooterımın açtığımda sürekli motorun bağlı olduğu teker hareket edince ekranda bakım modu açılım E5 hata kodu veriyor ürünün sitesinde ve kullanma kılavuzunda aldığım hata koduyla ilgili "motor kablosu soketinin gevşek olup olmadığını kontrol edin." yazıyordu yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de E4 hatası veriyordu benzer şekilde motor kablosu ile ilgili bir hataydı. İçini açtım kablosu kopmuş elektrik bandı ile bantladım çözüldü bi deneyin isterseniz.

Merhaba, elektrikli scooterımın açtığımda sürekli motorun bağlı olduğu teker hareket edince ekranda bakım modu açılım E5 hata kodu veriyor ürünün sitesinde ve kullanma kılavuzunda aldığım hata koduyla ilgili "motor kablosu soketinin gevşek olup olmadığını kontrol edin." yazıyordu yardımcı olabilir misiniz?

Fren sensöründe soketinde, sisteminde hata olabilir bir bak.

Bende motorun içini açınca hatayı verdi ve içini açtığımda boşta 5 adet dişi jumper kablo vardı.

Benim de E4 hatası veriyordu benzer şekilde motor kablosu ile ilgili bir hataydı. İçini açtım kablosu kopmuş elektrik bandı ile bantladım çözüldü bir deneyin isterseniz.

Fren sensöründe soketinde, sisteminde hata olabilir bir bak.
bütün ışıklarla sensörleri söküp geri taktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı