Scooter vs e-scooter

ScorFy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatec Grip 650W // MSI B560M A Pro // MSI RTX 3060 12GB Ventus 2X OC // 11400F // Gskill 3200 MHZ // Kingston NV2 1 TB + 500 GB Samsung 870 EVO + 500 GB Toshiba HDD 2.5 inch // SteelSeries Aerox 3 Wireless // JBL Quantum 610 // G213 Prodigy // Asus VG258QR + MSI MP241X // Logitech G923 + Shifter
Merhaba etüte gitmek için bir taşıt almak istiyorum. Günlük 10 km kadarlık bir yol gideceğim, kullanacağım yerler Max %10 eğime sahip yerler. 50CC bir scooter düşüncem var, 40K'ya kadar olacak şekilde 2. el ve 0 alabilirim. E-scooter olarak (martı, BinBin tarzında) 15k civarı bütçem var sıfır olmalı. E-scooter daha mantıklı geliyor, yağmur olan günlerde babam beni alabilir, kolaylıkla bagaja atabilirim. E-scooter için menzili 20 Km'ye kadar olursa daha iyi olur, taşıması kolay olması gerekmekte. Scooterların neredeyse hepsi aynı olduğundan orada çok fazla marka modele takılmıyorum. Elektrikli scooterlar (motosiklet) itibar olarak hoşuma gitmiyor. Adana'da yaşıyorum. Scooter alırsam bulunduğum bölgede çok fazla hırsızlık oluyor, güvenli koyabileceğim yerde 25 cm kadarlık bir eşik bulunuyor. Orası için de bir çözüm gerekli.

Son düzenleme:
Mesajınızı okudum zaten ama uzun yol gidecekseniz amortisörsüz bir şeyle gidemezsiniz.
Hep araçla gitmiştim ve navigasyon araç ile 5.1km diyordu yaya olarak baktığımda 3.2km diyor. Dediğim gibi sadece beni oraya götürse yeterli. Çok bir beklentim yok.

50CC bir scooter için ehliyetin olması gerekiyor. Hiç ehliyetin yoksa kullanamazsın. B sınıfı da olsa ehliyete sahip olman gerekiyor.
16 yaşında A1 ehliyetimi ve motorumu aldım. Depremde mecburiyetten satışını yaptım. Şuandaki durumda tekrardan 125CC almaya bütçem yetmiyor hem de ihtiyacım yok. A sınıfı aldığım zamanda tekrardan yüksek CC planım var. Şuanda E-Scooter işimi görüyor.

Ailemle görüştüm bütçemi 20k olarak belirlediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı