E-sigara gün içinde ilk defa baş döndürmesi zararlı mı?

erdem3777

Hectopat
Daha fazla  
Güne başladığımda içime çektiğimde baş dönmesi ve mutluluk hissi oluyor ve hoşuma gidiyor. Bunun herhangi bir zararı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyin bir ilk olur. Sigaranın her türlüsü zararlıdır özellikle elektronik olan beyninizi küçülüyormuş kalıcı olarak önerim: Sigara kullanmamak illa kullanacaksın parliament gibi daha kaliteli sigaralar içmen. Gidişte camile gibi kömür içme. Bana sigara yaramıyor öksürük filan tutuyor.

Her şeyin bir ilk olur. Sigaranın her türlüsü zararlıdır özellikle elektronik olan beyninizi küçülüyormuş kalıcı olarak önerim: Sigara kullanmamak illa kullanacaksın parliament gibi daha kaliteli sigaralar içmen. Gidişte camile gibi kömür içme. Bana sigara yaramıyor öksürük filan tutuyor.
Yok hocam bayadır 5-6 aydır kullanıyorum zaten bu her defasında oluyor bir sorun yaratır mı diyorum teşekkürler gene de cevabınız için teşekkürler

Yok hocam bayağıdır 5-6 aydır kullanıyorum zaten bu her defasında oluyor bir sorun yaratır mı diyorum teşekkürler gene de cevabınız için teşekkürler.

Hocam elektronik ürünlerin daha ne olduğu da bilinmiyor.
İleride ne tür sıkıntılar çıkaracağı belli değil o yüzden ben hiç elektroniğe geçmeyi düşünmedim tabii en iyisi tamamen bırakmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı