Bildigin marka varsa onerir misin?Yıl 2019 ve aynı hata hala devam ediyorUcuz kaliteli e-sigara bulsam alacam da işte dediğin gibi çok pahalı yurtdışına göre ürünler. yurtdışında yaşayan tanıdıkta yok ki gelirken getir desem.
Valla kanka bir aralar çok araştırmıştım ama aklımda kalan markaları söyleyem sana "Smok Alien 220W Kit TFV8 Baby Beast Tank, Eleaf istick Pico Melo 3 Kit 75w" en son geçen sene bakmıştım. 1 senede ne değişti bir şey diyemem ama bu iki marka/modeli araştır derim.Bildigin marka varsa onerir misin?
E-sigarada kötü koku yok. Örneğin çikolatalı içersen dumanı o kokuda çıkıyor. Üstün elin, ağzın kokmuyor. İçmeyene bile güzel koku veriyor.E-sigara da normal sigara da komple yasaklansın. Bıktık burnumuza burnumuza gelen leş dumandan. İçen de gitsin, evinde tıkınsın.
Eleaf markasini gormustum okulda kullanan cok memnundu. En iyisi Eleaf modellerine bakayim.Valla kanka bir aralar çok araştırmıştım ama aklımda kalan markaları söyleyem sana "Smok Alien 220W Kit TFV8 Baby Beast Tank, Eleaf istick Pico Melo 3 Kit 75w" en son geçen sene bakmıştım. 1 senede ne değişti bir şey diyemem ama bu iki marka/modeli araştır derim.
E-sigarada kötü koku yok. Örneğin çikolatalı içersen dumanı o kokuda çıkıyor. Üstün elin, ağzın kokmuyor. İçmeyene bile güzel koku veriyor.
Benim baktığım zamanda e-sigara modelleri arasında F/P ürünü diyorlardı Eleaf için.Eleaf markasini gormustum okulda kullanan cok memnundu. En iyisi Eleaf modellerine bakayim.
Bak sen yazınca aklıma geldi evet birde iJoy vardı. Bu arada benim çevremde likit satanlar var orijinal ve sağlıklı diyorlar ama bakalım. Bir ara onlardan satın alıp denemek lazım.Yurtdışındaki bir çekilişten iJoy RDTA Box Mini kazanmıştım. Türkiye'de adam akıllı eliquid bulunamadığı için pek kullanmaya yanaşmadım. Elektronik sigara kullanan arkadaşıma eliquid diye nargile tatlandırıcısı satmışlardı. Zaten sigarada içmiyorum ama hiç çoktan aileme veya yakın çevreme denetirdim diye düşünüyorum. Gerçekten bir düzenlemeye ihtiyacı olan bir şey ülkemizde.
Facebook da E-Cig ve Buhar Gemisi adında 2 grup var oraya üye ol orada çok hesaplı ürünler bulabilirsin.Bildigin marka varsa onerir misin?