e-SIM ve fiziki SIM beraber kullanılabilir mi?

Squu

Hectopat
Arkadaşlar oncelikle merhaba telefon alacağım yakin zamanda kayitsiz kullanacagim. 15 Pro veya 16 düşünüyorum Gürcistan'dan alacağım. Amacim cift SIM almak ama orada bulamayacagimi dusunuyorum ve ikinci el istemiyorum bu yuzden oradan aliyorum. 1 fiziki 1'e SIM alsam bunu ben 8 ay nasıl kullanabiliyorum? Ayrintili bilen bir kisi aciklarsa cok sevinirim. Surec nasıl isler?

Cihaz e-sim destekliyor ise ve ayrıca fiziki sim slotu varsa şöyle; fiziki sim takarsın, sinyalini BTK bulur, 4 ay süre verir, kayıt yapmazsan kapanır. 4 ayı kullandın cepte.

4 aylık hakkın bitince e-simi aktifleştirmek için kullandığın gsm şirketinin bayisine gidersin. E-simi aktif edersin. ( e-sim aktif olunca fiziki sim kullanamazsın artık ) 4 ay kullandıktan sonra e-sim hakkında biter.

Totalde 8 ay kullandın cepte.

Sonra yıl başı sıfırlamasını beklersin. Yada kartı mayıs da takarsın, 8 aylık süre direkt yıl başına denk gelir. Sıfırlama alır aralıksız 16 ay kullanmış olursun cihazı.

Cihaz e-sim destekliyor ise ve ayrıca fiziki sim slotu varsa şöyle; fiziki sim takarsın, sinyalini BTK bulur, 4 ay süre verir, kayıt yapmazsan kapanır. 4 ayı kullandın cepte.

4 aylık hakkın bitince cihazının e-simi aktifleştirmek için kullandığın gsm şirketinin bayisine gidersin. e-simi aktif edersin. Oda tespit edilir ve bir 4 ay da onu kullanırsın.

Olay böyle işliyor.
bayiye gittim diyelim bir ucret cikartiyorlar mi? Ne demem gerekiyor tam fiziki simi e sime mi cevirecegim

Arkadaşlar oncelikle merhaba telefon alacağım yakin zamanda kayitsiz kullanacagim. 15 Pro veya 16 düşünüyorum Gürcistan'dan alacağım. Amacim cift SIM almak ama orada bulamayacagimi dusunuyorum ve ikinci el istemiyorum bu yuzden oradan aliyorum. 1 fiziki 1'e SIM alsam bunu ben 8 ay nasıl kullanabiliyorum? Ayrintili bilen bir kisi aciklarsa cok sevinirim. Surec nasıl isler?

3 senedir yurt dışı telefon kullanıyorum sana şöyle anlatayım 4 ay fiziki SIM 4 ay e-SIM
fiziki SIM ücreti ben Vodafone bayisinde 320 TL ödedim e-SIM ücretini de sordum 990 TL fiyat verdiler. Fiziki SIM bitince mecbur e-SIM'e geçeceksin yoksa diğer 4 ay hakkını kullanamazsın.

3 senedir yurt dışı telefon kullanıyorum sana şöyle anlatayım 4 ay fiziki SIM 4 ay e-SIM
Fiziki SIM ücreti ben Vodafone bayisinde 320 TL ödedim e-SIM ücretini de sordum 990 TL fiyat verdiler. Fiziki SIM bitince mecbur e-SIM'e geçeceksin yoksa diğer 4 ay hakkını kullanamazsın.

Hey maşallah. İyi çakıyormuş Vodafone.

Ücreti yok diye biliyorum. Sadece e-sim e geçmek istediğini söyle o kadar.
fiziki SIM ücreti ben Vodafone bayisinde 320 TL ödedim e-SIM ücretini de sordum 990 TL fiyat verdiler. Fiziki SIM bitince mecbur e-SIM'e geçeceksin yoksa diğer 4 ay hakkını kullanamazsın.
Peki hocam soyle sorayım gurcistanda cift sim bulabilir miyim yoksa sadece asya cihazlari mi o sekilde. Eger bulamazsam mecburen dediginiz gibi odeyecegim ucret. Bi sorum daha var hem e sime gecerken hemde fizikiye gecerken ayri ayri mi oduyoruz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı