E-Spor İçin Fare Önerisi

sizce peki hocam viper mı superlight mı?

hocam kablosuz düşünüyorum şimdilik ve 2000tl kablosuz Deathadder V2 Pro yani onu alacağıma viper ultimate daha mantıklı gibi Razer tarafında.
Tutuş şekliniz nedir? Eliniz kaç cm? Bana kalırsa Optik Switchleri ve Superlight´tan daha iyi skatezleri ile VPU tercih edilmeli.

sizce peki hocam viper mı superlight mı?

hocam kablosuz düşünüyorum şimdilik ve 2000tl kablosuz Deathadder V2 Pro yani onu alacağıma viper ultimate daha mantıklı gibi Razer tarafında.
Aklinizi karistirmak istemem ama razer viper ultimate mouse da latency receiver 8 ms diye biliyorum. Bence deatadder V2 daha iyi bir secim bana göre. Umarim kendize uygun birsey bulursunuz.Link atayim isterseniz bi sizde bakin ona göre karar verin.

Aklinizi karistirmak istemem ama razer viper ultimate mouse da latency receiver 8 ms diye biliyorum. Bence deatadder V2 daha iyi bir secim bana göre. Umarim kendize uygun birsey bulursunuz.Link atayim isterseniz bi sizde bakin ona göre karar verin.
Aradaki farkı hissedebilecek bordo bereli kardeşlerime buradan selam göndermek istiyorum.

Tutuş şekliniz nedir? Eliniz kaç cm? Bana kalırsa Optik Switchleri ve Superlight´tan daha iyi skatezleri ile VPU tercih edilmeli.
fingertrip uzunluk 18cm eni 6 cm skatezleri sorun değil corepad buldum bi arkadaştan sorun çıkmaz ise ondan alacağım 70tl ye
Bir de itopya da 2 tür vpu var biri docklu biri docksuz galiba. 40 tl felan fark var aralarında bi önemi var mı?
Razer Viper Ultimate Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM

@Slackers Burada çok daha uygun fiyat ile satılıyor Viper Ultimate. QP satıyor hemde. Kendi sitesinde 1499 TL. Yalnız docklu mu docksuz mu onu anlayamadım. Fotoğraflar docklu ama bilemeyeceğim.

Superlight isterseniz o da burada 1900 TL. Zamlanmış ama fiyatı dediğiniz gibi.
Vallahi çok arada kaldım hocam hangisini alsam ağırlık çok farkeder mi acaba? viper tarafına kaydım bi hem ucuz hem daha iyi gibi. Aynı fiyata superlightda buldum bu arada.

Son düzenleme:
1500 tl kadar da mecburen ekleme yapacağım. İyi bir şey almak istiyorum.
Claw Grip:
Logitech G Pro X Superlight
Razer Viper Ultimate

Palm Grip:
Razer Deathadder V2 Pro

Bütçeyi düşürmek isterseniz bu farelerin kablolu varyantını tercih edebilirsiniz. 5 yıllık Deathadder kullanıcısıyım ve şu anda V2 kullanıyorum, ergonomi açısından bence dünyanın en iyi faresi. Üst sıralamadaki e-spor oyuncularının büyük bir kısmı G Pro Superlight kullanıyor, haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı