Arkadaşlar e-sporcu olmak icin İngilizce zorunlu mu?
Yani fpl oynarsam olma oranım artarmiE-sporcu olan ve olmayan tüm insan populasyonu için artık İngilizce şart.
Yine e-spor öznelinde konuşacağım, CS oynayacak iseniz FPL, FPL-C gibi liglerde oynayacaksanız, Faceit MM gibi yerlerde oynayacaksanız ve en az sizin kadar iyi 4 tane arkadaşınız yoksa İngilizce'siz hiçbir şey yapamazsınız.
E-sporcu olmasanız da İngilizce öğrenin, tükaka derdinizi anlatabilin çünkü İngilizce bilmemek rezillik şuanda.
Artar fakat yanlış anlama CS'de nasıl esporcu olacağını şuan bilmiyorsan şansın yok gibi bir şey. Kendini ekmek yiyebileceğin yerlere adasan daha iyi olur.Yani fpl oynarsam olma oranım artarmi
Ama yeteneğim var ve bunu kullanmak istiyorum araştırdığımda ise pek bir sonuç bulamadım oyuzden buraya geldimArtar fakat yanlış anlama CS'de nasıl esporcu olacağını şuan bilmiyorsan şansın yok gibi bir şey. Kendini ekmek yiyebileceğin yerlere adasan daha iyi olur.
Yeteneği olan milyonlarca insan var dostum, CS'de nasıl kariyer yapman gerektiğini bilmeyecek kadar yabancıysan rasyonel şekilde baktığimızda pek bir anlamı kalmıyor.Ama yeteneğim var ve bunu kullanmak istiyorum araştırdığımda ise pek bir sonuç bulamadım oyuzden buraya geldim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.