Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Oyunlar gereksiz ve yararsız demedim gelişime ciddi katkıları var. E-spor dediğimiz şeyin katkısı nedir? Rekabetçi olan bu oyunlar iradesiz çocukların uyku düzenini bozar, agresif yapar ve mantıklı düşünmemeye iter.Spor olmayabilir ama gereksiz değildir birçok çocuk günümüzde eğlenmek için veya zevk almak için oynamaz dertleri olduğu için oynar o oyun deyip geçtiğiniz birçok psikologtan daha yararlıdır ayrıyeten fiziksel rahatsızlığı olanlar spor yapamaz ama e spor yapabilir lütfen e spor belki spor değil ama bu tür oyun ve müsabakaları bir kenarı atıp hep fiziksel veya maddi geliri olan şeylere bakmayın birazda manevi değeri olan şeyleri de destekleyin belki maddi veya fiziksel geliri yok ama onu seven ve hayatta tek arkadaşı olan kendini buna adamış gençlerin ve çocukların tek dayanağını kırmayın onu zedeleyerek ona da destek çıkalım benim görüşüm bu.
Sporda bedensel veya zihinsel gelişim şarttır. E-sporda bu gelişimin tam zıttı bir yönlendirme var. Belki ilerde artırılmış gerçeklik ile bunları sağlayacak oyunlar çıkar o zaman bu adı hak eder diye düşünüyorum.“Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel veya zihinsel aktivite.” Olarak geçiyor sporun tanımı ve bu tanıma uyuyor.