Sana bir soru. Parasını verip böyle bir şey yaptırsan, gidip Twitter'a yazar mısın? Aynen bundan bahsediyorum.
Bence de başka bir açıklaması olamaz.Driver falan yüklemeyi unutmuşlardır herhalde 100'den 300'e çıkanlar.
Bunun için 40€ gibi bir ücret vermeye ne gerek var işte onu anlamadım. Ne yapıyor da bütün hepsi bunu paylaşıyor?Gereksiz şeylerin olmadığı Windows sürümleri yapıp internete koyuyor insanlar. Bakabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam ApRa'nın konusu bile vardı.
Geri kalan kısım ise ya kullanan kişi zeka yoksunu. Ya da tamamen reklam.
CS:GO'yu uzun süredir oynamıyorum. E-Spor'cu birisinin bilgisayarı bence CS:GO gibi ağır olmayan bir oyunda son ayarlarda bile (ki çoğu profesyonel oyuncu çeşitli avantajlar için bazı ayarları kapatıyor diye biliyorum) dümdüz sistemde 100 FPS alabilir mi? Bence sürücüsüz bile 300 alır.Driver falan yüklemeyi unutmuşlardır herhalde 100'den 300'e çıkanlar.
Hiçbir şey yapmıyor. Reklam yaptırıyor. Sistemleri aldıktan sonra da Hafif Windows kurup bak, hızlandı diyordur. Benim tahminim bu yönde. Ve bunun imkansızlığını gösteren bir şey göremedim.Bunun için 40€ gibi bir ücret vermeye ne gerek var işte onu anlamadım. Ne yapıyor da bütün hepsi bunu paylaşıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.