Bilgisayarı eski performansını göstermiyor

Voltage ID değerini kısınca frekans düşmüş olabilir. O yüzden size frekansı göz önünde bulundurarak düşürün dedim.

Voltage ID'i geri devre dışı bıraktım halen aynı :(
Voltage ID değerini kısınca frekans düşmüş olabilir. O yüzden size frekansı göz önünde bulundurarak düşürün dedim.

1627817517605.png

Bilgisayarım eski performansını vermiyor. 1 ay önceki oynadığım oyunu şimdi oynadığmıda ciddi sayıda FPS azalmıs ne yapabilriim?
Ben bilgisayarı temizleyip yeni termal macun sürdüğümde ortalama 15 20 fps lik bir artışım oldu hem de eskisi kadar ısınmıyor. Eğer bunları yaptıktan sonra yine aynı kalırsa virüs olabilir.

Ben bilgisayarı temizleyip yeni termal macun sürdüğümde ortalama 15 20 FPS'lik bir artışım oldu hem de eskisi kadar ısınmıyor. Eğer bunları yaptıktan sonra yine aynı kalırsa virüs olabilir.

Hocam virüs olmadığına eminim, Windows 10'da bile aynı performans var, Dishonored neyi sorun ediyorsa, tek FPS sorunu bu oyuna oluyor, normalde 100 FPS aldığım oyun bayağı düştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı