E-sporcu'ya ekran kartı önerisi

Konudan bağımsız ama nasıl o kadar kazanıyorsun?
Migros turnuvasını kazanınca 1000 tl direk geliyor kazanamazsak 2. Veya 3. Ödülünü alıyoruz , bide internet de gördüğüm turnuvlardan kazanıyorum . İçerik üretimine başlamayı düşünüyorum
İkinci el kart alacaksan RX kartlarını tercih etme. Satın alırken güvenlik etiketi sökülmüş mü diye kontrol et mutlaka eğer delindiyse alma. Güvenlik etiketi ekran kartının arkasında vidanın üstünde oluyor vidalar daha önce söküldüyse etiket delinmiş olur. Bunların dışında mutlaka 144 Hz monitöre ihtiyacın var. Ekran kartı olarak da alabiliyorsan sıfır al çünkü ikinci el her zaman riskli ekran kartı piyasasında. Ekran kartını alırken acele etme fırsat kovala Technopat'ın "indirim köşesi" kısmını takip edebilirsin. Sıfır almayı tercih edersen GTX 1650 yeterli olur CS:GO'da işlemci daha önemli kalıyor bu kart sana yeterli FPS'i verir. Son olarak IPS değeri yüksek olan bir mouse seç ışıklı mouselara aldanma şu anki en yüksek IPS değerine sahip mouse bildiğim kadarıyla Razer DeathAdder V2 ancak fiyatı tuzlu.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Ekipmanların Corsair Void Elite 7.1 kablolu kulaklık, Corsair K55 klavye, Corsair Katar Pro Wireless. Monitör HP 144Hz 1ms monitör

Bence alakası yok, K55 güzel bir klavye, 2.5 yıl kullandım. Sadece temizlik yaparken tuşları sök tak yaptığım için eskidiler, basma hissiyatları kötüleşti. Önemli olan ekipmanlarını kullanarak kendini iyileştirmen, yeni ekipman almak zorunda değilsin. Ama monitörde 144 Hz şart.

Mekanik klavye daha az tepki süresi demek nasıl olur da gerekli olmaz anlamadım. Siz normal kullanıcı olduğunuz için size gerekli olmayabilir ancak arkadaş e spor müsabakalarına katıldığından bahsettiğine göre en iyi performans için mekanik klavyede alması gerekir, IPS değeri yüksek Wireless olmayan bir mouse da. Oyunlarda nasıl ms iniz yükseldiğinde daha kötü oynuyorsanız bunda da fark yok.

Mouse unu fırsat bulunca mutlaka değiştir ve mekanik bir klavye alman daha iyi olur.
Logitech G 213 alıcam iyimidir ? ( Klavye )
Mekanik klavye daha az tepki süresi demek nasıl olur da gerekli olmaz anlamadım. Siz normal kullanıcı olduğunuz için size gerekli olmayabilir ancak arkadaş e spor müsabakalarına katıldığından bahsettiğine göre en iyi performans için mekanik klavyede alması gerekir, IPS değeri yüksek Wireless olmayan bir mouse da. Oyunlarda nasıl ms iniz yükseldiğinde daha kötü oynuyorsanız bunda da fark yok.
Ne almamı önerirsiniz birçok kablolu mouse var
Katar pro xt yada gigabyte aorus m2 benim bütçeme uygun .

Son düzenleme:
Logitech G 213 alacağım iyi midir? ( klavye )

Ne almamı önerirsiniz birçok kablolu mouse var.

Katar Pro XT ya da Gigabyte Aorus M.2 benim bütçeme uygun.

Mouse olarak IPS değeri yüksek kendine uygun herhangi mouse olur. Ben Sensei Ten kullanıyorum. Klavye olarak oyun türlerine göre mekanik klavyelerin tuşlarında Switch'ler oluyor. Bu konuda direkt şunu al diyemem ama araştırırsan CS:GO için hangi Switch kullanıldığını öğrenir ona göre bir klavye alabilirsin. Örneğin mavi Switch hissiyatı için LoL de kullanılıyor. Wireless mouse ya da klavye almanı önermem. Mouse olarak SteelSeries ya da Razer bir mouse alabilirsin. Ben SteelSeries öneririyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı