E tab 4 Aktive Etme Sorunu

V

vishera61

Ziyaretçi
Tabletim kendiliğinden güncellendi.Şimdi aktive etmem lazım. Kulllanıcı adı ve şifreyi giriyorum.Yanlış demiyor fakat sistemden yanıt gelmiyor diyor. Ne yapmalıyım. Tablete root atmadım .

Tabletim kendiliğinden güncellendi.Şimdi aktive etmem lazım. Kulllanıcı adı ve şifreyi giriyorum.Yanlış demiyor fakat sistemden yanıt gelmiyor diyor. Ne yapmalıyım. Tablete root atmadım .
:D kardeş ağ full çekmesi lazım ben az uğraşmadım okulda telaşa gerek yok bekle sabah gine dene şarja koy baktın gine olmadı başka ağda dene bu tabletlere bişeyler oluyo saten arkadaşta yumruk attı koku çıkmış attı çöpe :D sana tavsiyem mobogenie indir tabletini bağla ordan root at ve sistem uygulamalarına git MDM yi sil ve geri kalan gereksiz programlarıda kafan rahat he korkma garantiden filan çıkıyor die ben şimdi okul deyiştirdim sınıfta kalmıştım özele geçtim tablet hayla bende okul tabletle ilgili hiçbirşey sormuyor hatta seviniyorlar derste herkez tablette minecraft oynuyodu online server kurduk ev yapıyoduk derste grup olarak hocada anlamıyo tabi hocam yazıyok diyorduk o tablet saten siyasi işler için bir araçtı :D

:D kardeş ağ full çekmesi lazım ben az uğraşmadım okulda telaşa gerek yok bekle sabah gine dene şarja koy baktın gine olmadı başka ağda dene bu tabletlere bişeyler oluyo saten arkadaşta yumruk attı koku çıkmış attı çöpe :D sana tavsiyem mobogenie indir tabletini bağla ordan root at ve sistem uygulamalarına git MDM yi sil ve geri kalan gereksiz programlarıda kafan rahat he korkma garantiden filan çıkıyor die ben şimdi okul deyiştirdim sınıfta kalmıştım özele geçtim tablet hayla bende okul tabletle ilgili hiçbirşey sormuyor hatta seviniyorlar derste herkez tablette minecraft oynuyodu online server kurduk ev yapıyoduk derste grup olarak hocada anlamıyo tabi hocam yazıyok diyorduk o tablet saten siyasi işler için bir araçtı :D
Sever nasıl kuruluyor tablette arkadaşlarla yapıcağız da.

Sever nasıl kuruluyor tablette arkadaşlarla yapıcağız da.
Server derken kurulanıda varda baya zor yani anlatılmaz ikinizinde mınecraft sürümü aynı olacak aynı ağa bağlanın yan yana sonra biri girsin map kurup öteki beklesin listede böle deyişik birşey çıkcak arkdaşını nicki filan yazılı olcak ondan sonra oda girsin oynayın unuttum baya oldu eğer o olmazsa youtube dan araştırın bakın ama kendinizde deneyin çünkü biz kendimiz bulduk kolay :D

Ya öyle birşey yok kardeş konuyu açtığın tarih 31 Ağustos biliyorsun meb tüm tatillerde sistemi kapatıyor sistem kapalı olduğundandır. Okullar açılınca dene birde kesin çözüm. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı