E-TAB 4 Cihazınız Bu sürümle uyumlu değil

Daha fazla  
Merhabalar, elimde içinde Play Store vb. yüklü bir E-Tab 4 var. Tablet okulun. Ve tabletin amacı olan eğitim için gerekli uygulamalardan Eba ve Zoom uygulamasını indiremiyorum. "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil yazıyor". Muhtemelen Android sürümünün 4.2.2 olmasından kaynaklı. Sorum şu: E-Tab 4'ü hangi android sürümüne yükseltmeliyim? Şimdiden teşekkürler acil dönüş yapabilirseniz sevinirim...

5 sürümü kafi olur fakat o tablete Stock ROM atma konusunda bir kere daha düşünmelisiniz. Yazılım atılmaya çalışıldığı an çöken bir tablet kendisi.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, cihaza bir türlü root atamadım mobogenie 2.2.2 çalışmıyor. TWRP de yükleyemedim o yüzden. Ayrıca cihazda MDM sihirbazı gibi bir yer de gelmiyor.
Zor da olsa cihazı rootladım, TWRP vs. yükledim, ve Android 4.4.4 sürümüne geçirdim. Ama sorun şu ki 4.4.4 versiyonu da desteklemiyor. Android 5.x için bir rom var mıdır?

Son düzenleme:
Merhabalar, elimde içinde Play Store vb. yüklü bir E-Tab 4 var. Tablet okulun. Ve tabletin amacı olan eğitim için gerekli uygulamalardan Eba ve Zoom uygulamasını indiremiyorum. "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil yazıyor". Muhtemelen Android sürümünün 4.2.2 olmasından kaynaklı. Sorum şu: E-Tab 4'ü hangi android sürümüne yükseltmeliyim? Şimdiden teşekkürler acil dönüş yapabilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar e tab 4 için 5.x sürüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı